ѕиркаат на boo слот кањон

адамс

Во Макао, на апелациониот суд пресуди дека како нелегални инвестициски шеми се нудат од страна на локалните junket фирма додека дополнително да нарачате оператор Cheong Wai Leng да ги отплатат околу $322,252 во готово со камата.Според извештајот од телевизија и радио радиодифузер Teledifusao Де Макао, на енклава, Судот На Втор Степен беше разгледување на случајот донесе од страна на еден поединец, кој имаше инвестирани пари во Cheong Wai Leng е ВИП соба на Големиот Lisboa.По првично нуди месечна враќа на почетна расходи во вредност од околу 3%, на junket фирма наскоро престана да прави плаќања и ја затвори својата инвестиција во внатрешноста на казино управувана од страна на Sociedade Де Jogos Де Macau Стопанства Ограничена во ноември 2009 година ѕиркаат на boo слот кањон. Во својата одбрана, Cheong Wai Leng безуспешно тврди дека парите имаше претставува ризик-ладен инвестиции наместо кредит со Teledifusao Де Macau известување дека судската одлука значи дека junket индустрија во Макао сега може да се најде на кука за отплатите во вкупна вредност од околу $90.24 милиони евра адамс.

"Всушност, иако поврзани со договорот е насловена како инвестиција, не постои ништо што се однесуваат на инвестиции цел на сите," читање на судот септември 15 владејачката јавно објавени минатата недела.Судот На Втор Степен дополнително прашање зошто краткорочни промени индивидуални направил некоја финансиска загуба, без да бидат право на учество на било каков профит ако аранжман имаше претставена инвестиции идејата брзина слот техника песна. "Ако тоа е навистина еден вид на инвестиции, тогаш зошто не [Cheong Wai Leng] не треба да има каква било финансиска загуба," прочита пресудата адамс. "Зошто тој не го дели профит врз основа на инвестиции сооднос и зошто постои такво нешто како 3% камата без оглед на тоа дали постои профит или не." Во својот наод за излез од џеб женски инвеститор, на апелациониот суд изјави дека само на банките им е дозволено да се земе на депозити во Макао, додека, исто така наоѓање како нелегални на 3% каматна стапка како што се претставени годишна бројка од 36% и, како таков, го надмина годишен дозволена каматна стапка за кредити за да junket операторите на 29.25% идејата брзина слот техника песна спецификации.
"Кога станува збор за интересот, со поставување стапка од 3% месечно, што одговара на 36% годишно, ние може да се види дека овој е повисока од максимално дозволено со закон значи, ова мора соодветно да се намали за три пати законската каматна стапка," читање на апелациониот суд владеачка. адамс блек џек гумите за џвакање.