правец на крик казино витлеем пенсилванија

онлајн покер во јужна африка вистински пари

ottery и казино опрема снабдувач Научни Игри Корп објави нето загуба од НАС$86.4 милиони – еднаква на US$1.01 по акција – во првиот квартал од 2015 година. Таа рече дека косата е главно поради амортизација и амортизација трошоци правец на крик казино витлеем пенсилванија.

Во нашата прва четвртина следниве нашите спојување со Bally, направивме значаен напредок во нашиот стратегии за да се интегрираат Bally операции и обединување на нашата организација," претседателот и главен извршен директор на Научна Игри, Гевин Исаков, се вели во соопштението.e додаде: "процесот на интегрирање на Bally и Научни Игри е пред распоред.Кога веќе го спроведува активности за да се постигне околу US$90 милиони евра во Bally поврзани со annualised заштеди до 31 Март, до 2015, ние очекуваме да се постигне нашата цел за спроведување иницијативи за да се генерираат околу 80 проценти од предвидените US$235 милиони евра на годишна заштеда на трошоци и друг НИ 30 милиони долари на WMS-поврзаните годишни заштеди до крајот на 2015 година." rokerage фирма Велс Фарго Хартии од вредност ДОО рече дека резултатите на Научно Игри беа "малку пониско од очекувањата".Компанијата објавија игри приход – вклучувајќи игри услуги и продажбата на производот – на US$425.8 милиони денари, што претставува зголемување од 160.6 проценти, како одраз на вклучување на Bally Технологии " резултати во првиот квартал добивката online poker software for sale price. Можеме да видиме избалансирани ризик/награда овде дадени генерално низок среден рок видливост," аналитичарите Камерон McKnight, Богата Cummings и Тифани Ли што е наведено во белешка онлајн покер во јужна африка правни. "Ако Научни Игри може да се изврши на неговата синергија цели и игри опрема индустрија основи остане стабилна, можеме да видиме потенцијал пат да US$20/share," тие се додаде. онлајн покер во јужна африка вистински пари.