која е најдобрата рака во покер

колку е веројатно дека е тоа да се победи на слот машина

Политиката на одвраќање се на полна екранот во La Linea, шпански град на некои 60K жителите која се граничи со Британскиот територијата на Гибралтар која е најдобрата рака во покер. La Linea е градоначалник, Александар Санчез, има на крајот се гледа неговата популарност потоне со локалното население – 1 во 6 од кои во моментов се невработени — и на тој начин тој е очаен да најдат некој начин да се пренасочи избирачкиот гнев далеку од себе.Здраво, Гибралтар!Бидејќи Гибралтар се потпира на телефонски и податочни линии кои поминуваат низ La Linea, Санчез побара владата на шпанија да му обезбеди со финансиски податоци на 18 онлајн игри компании кои во моментов се изведуваат операции од Гибралтар.Никогаш не ум дека шпанската влада нема право да го принудат овие компании да им се обезбеди со ништо од тој вид.Никогаш не ум дека Кордоба Спогодба од 2006 година се отстранети ограничувањата на Гибралтар е телекомуникациски пристап.Никогаш не заборавајте дека Гибралтар е 18 онлајн игри на компаниите вработуваат некои 110 шпански граѓани кои пумпа пари во La Linea е продавници и ресторани.Се чини дека нема калај-тенџере wannabe generalissimo кој не се чувствува тој може да заработи некои политички пусти поени со посочувајќи прст на презир на онлајн игри.Срам за вас, Александар 'валкани' Санчез.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кој е најдобар покер соба.