Skagit долина казино тутун продавница

коцкање е правен во канада

Обложување гигант Betfair е преку со тестостерон-индуцирана маркетинг кампањи.Во малку да го промени својот имиџ на тоа од повеќе веродостојни бренд, велика БРИТАНИЈА sportsbook одлучи да се движат подалеку од "laddish" рекламирање со нов мулти-канал кампања—прва за Betfair—кои се усогласува на компанијата core brand комуникација со пошироката спортски ангажман.Неодамна започна кампањата со наслов "Подготвени?," не си со традиционалните промотивни пораки на коефициентите или плеер и натпревар бонуси во корист на покажување моменти на очекување околу спортот skagit долина казино тутун продавница.

Betfair маркетинг директор Павле Gambrill кажано Маркетинг Недела, која тие сакале да ги променат, рекламирање насоки затоа што "премногу брендови се прави laddish рекламирање." "Секој е со користење на група на момци во нивните реклами.Се обидовме дека премногу—имавме реклами со момци седи на софи, и тие се врши и во минатото.Ние сега сакам да одам на место каде што никој друг не е и да им помогнам на границите," Gambrill рече, според вести штекер.И така со својата нова реклама, Betfair носи на повеќе мистериозен и драматичен тон—која ги покажува различните спортисти во обука и подготовка пред натпреварот—наместо вообичаените сет-up на мажите дружење.Во соопштението, Gambrill објасни идејата зад рекламата, велејќи: "Ние мислиме дека ова е голема идеја што ја доловува пресрет на спортот и обложување во своите најдобри.Време е зрела за свеж пристап кон комуникации во овој пазар и доволно е да се каже—ние сме подготвени за тоа." Има само еден мал проблем: Betfair, кој е спојување со ривал Paddy Power, може да се најде во проблематична ситуација, бидејќи Paddy Power е познат за инкорпорирање на laddish хумор во своите кампањи.Всушност, спортско обложување оператор има добивано и во неволја со Рекламирање Стандарди Орган неколку пати во минатото.И покрај неговиот претходен декларации, Gambrill рече: "не постои место за laddish хумор," додека "тоа е навремени и релевантни" и "направи многу добро." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање е легален во франција.