партија покер бесплатно без депозит бонус

најдобрите покер со пријателите стан

ustralia-базирани слот машина производител Ainsworth Игра Технологија Ltd се вели во поднесување во понеделникот дека нејзината акционерите имаше тој ден одобри продажба на 52,2 проценти од компанијата, основачот на Лен Ainsworth е акции, да Австриската игри фирма Novomatic AG.anny Gladstone, Ainsworth Играта шефот на државата, се вели во соопштението содржани во поднесување: "Додека процес е долготраен, ова е важен и интересен момент во Ainsworth Игра Технологија е развој." fter предлогот да го продаде мнозинскиот дел да Novomatic беше објавен во февруари, Australian Securities and Investments Commission – Австралија корпоративна, пазари и финансиски услуги регулаторот – и инвестициски фирма наречена Тврдина Centaurus Глобалната Господар Fund Ltd поднесена одделни апликации во Австралија Takeovers Панел за телото да се погледне во прашање.р Gladstone рече: "Novomatic е високо ценето и импресивна индустриски лидер.Ние со нетрпение очекуваме да напредува овој однос со цел да доставување на значајни очекува придобивките кои биле наведени и изврши на нашата меѓународна развојна стратегија".пронаоѓач на договор, Novomatic е закажана за да се обезбеди "игра значајна развој и други права на интелектуална сопственост" да се Ainsworth Игра и заеднички да работат на глобална дистрибуција и маркетинг стратегијата, рече Австралиската фирма, во времето на првичната најава.arald Нојман, извршен ДИРЕКТОР на Novomatic, беше цитиран како вели во понеделникот за поднесување на ASX: "Преку Novomatic е мнозинство акционерско друштво, Ainsworth Игра ќе имаат корист од соработка со различен опсег на пазари, кои ќе бидат значително позитивно за долгорочна акционер создавање богатство.Ние вредност на доверба и поддршка од страна на малцински акционери преку позитивни гласови на одобрување на споделување на трансакција и ќе направи максимални напори за да се исполнат нивните очекувања." партија покер бесплатно без депозит бонус.