покер dich пееја tieng viet

hvad давателот 0 i рулет

Joao Vieira – €103,870 8. [Image Кредитна: PokerNews & DannyMaxwell]Андреј Zaichenko поразен на литвански Laurynas Levinskas, во главите-up акција, да ги преземе врвот награда во крајно оспорувани €10,300 High Roller настан во близина на EPT Прага.Тоа е само третата живеат турнир победи на Zaichenko е седумгодишна кариера, и неговата прва голема титула на каква било значајна забелешка.Победата ја зема Zaichenko вкупниот живеат турнир приходи до $2.2 m, со близу до 50% од кој период доаѓа оваа година – 17 место заврши во 2014 година Светската Серија на Покер (WSOP) Главниот Настан пребивање него $347,521 во текот на летото. Laurynas Levinskas – €412,910* 3.Франсоа Billard – €405,260* 4.Симон Deadman – €238,320 5 покер dich пееја tieng viet. 23 играчи влезе во трет и последен ден на акција, и конечната табела од осум беше поставен по сериски длабоко тркач, Дан Shak, падна во деветтиот.Првиот последната табела жртва беше Clavio Anzalone.Седи на кратко оџакот тој се нашол сите-во во три-начин тенџере наспроти онаа на Zaichenko и Масла Schemion.Акцијата достигна се сврти, пред руската elbowed вешт германски надвор од садот, а неговиот [Jc] [Ts] беше доволно добар за да победи Anzalone е [Оглас] [Qh], по flopping десет.Седмото место припаѓале на Joao Vieira и тоа беше уште еден двоен тим што го испрати до железничката покер умре ersten 3 karten. EPT Прага High Roller Конечна Табела Резултати 1.Андреј Zaichenko – €487,180* 2. Goryachev беше надвор во петтата кога неговиот џеб приклучоци се распарчи против [Ас] [Qd] на Levinskas, а последните три беа оставени да разговараат договор по неодамнешната CalvinAyre.com гостин, Симон Deadman, беше елиминиран во четвртина, кога тој истрча [Како] [8c] во џеб eights на евентуалните шампион.Договорот затворени €448,180 за Zaichenko, €412,905 за Levinskas, €405,260 за Billard и €38,000 да игра за.Рамениците падна малку, насмевки избувна на лица, и акцијата продолжи.

Андреј Zaichenko има поразени Laurynas Levinskas, во главите-up акција, да го фати на Европската Покер Турнеја Прага High Roller насловот, и €487,180 во парите.Русите беа најнаселен сограѓани, и жените, присутни за време на Европската Покер Турнеја (EPT) Прага, и затоа таа треба да дојде како изненадување дека еден од нив на крајот се повлекла со една од најголемите награди покер генерал witcher enhanced edition. Ole Schemion – €141,420 7. Zaichenko и Французинот Франсоа Billard и одржување ace-цар, во тенџере што видов на краток оџакот на Vieira движат сите-во слепа.Кец на крајот доставување сплит тенџере како португалски играч покажа [9s] [5d] за торба на коските.Најопасниот човек на конечната табела беше елиминиран во шестата.Глобалната Покер Индекс (GPI) #2 рангиран играч, Ole Schemion, почеток на денот, како на чип лидер, но ќе излезете срамежлив на големи пари позиции: [Како] [8h] v [Оглас] [Кд] на Levinskas вршење на работа hvad давателот 0 i рулет.