Zia парк црното злато казино hobbs ново мексико

zia казино hobbs ново мексико

PokerStars Калифорнија iPoker коалиција е зголемена за еден како Соединетите Обурн Индиската Заедница спортски чевли во заедницата минус фанфари обично се поврзува со такви работи.Дали знаете како да се задржи во тајност?Во последно време, кога станува збор за покер индустрија, се чини дека нешто недостасува во таа оддел.Пред неколку недели, Светската Серија на Покер (WSOP) Директорот, Григориј Chochon, заглавени a sock во фанфари на првиот тим на настанот да се одржи на WSOP за три децении, откако liberally одлевање на грав за време на француско радио шоу – а ова недела тоа се случи повторно.Се чини дека Californians за Одговорен iPoker (инаку позната како PokerStars Коалиција) се зголеми своето население од по еден од печатот; дека не се појави да се официјално објавени, беше добиен од страна на Онлајн Покер Извештај (OPR) покажува Обединетите Обурн Индиската заедница како дел од банда.Изјавата беше писмо на поддршка за онлајн покер сметка AB 2863 – Assemblyman Адам Сива најновиот iPoker бил нуди obtuse racetracks $60m во hush пари за да биде малку повеќе пријателски од тука на во.Тоа била трета писмо на поддршка за законот, само овој еден спакувани повеќе од еден удар од оние кои што се издадени од страна на Rincon Бенд на Luiseño Индијанци и Калифорнија Нации Индиски Игри Асоцијација (CNIGA), бидејќи на крајот на писмото тоа рече: "коалицијата вклучува големи игри племиња (Morongo Бенд на Мисијата Индијанци, Сан Мануел Бенд на Мисијата Индијанци, и Обединетите Обурн Индиската Заедница) и Калифорнија трите најголеми картичка клубови (Трговија Казино, Хавајски Градини Казино и Велосипед Казино)." Не прес-конференција.Нема соопштение за медиумите.Не ѕиркаат.Тоа беше грешка?Тишината од коалицијата е доказ дека доволно Обединетите Обурн Индиската Заедница е вклучен allegiances по трет пат во изминатите 24 месеци.Додека прилог на Обединетите Обурн Индиската Заедница е одлична вест за PokerStars, тие се уште се соочуваат со Sisyphus тип битка да се здобијат со основа во Златното Држава.Како Стив Ruddock укажува во OPR, на онлајн покер сметка за потребите на "две-третини гласовите во двата дома на законодавниот дом да се помине, "и дека" нема да се случи освен неколку тајни истури надвор од торбата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre zia парк црното злато казино hobbs ново мексико.