Lowes блек џек eterna kote

казино и магија оружје kostenlos spielen

На Британска Колумбија Лотарија Корпорација (BCLC) го избра Делта како локација за претстојните казино проект на југот на Фрејзер Реката.Новиот казино е да се биде релокација на Њутн Заедница Игри Центар во Сари, П.Н.Е., кој во моментов е управувана од страна на Портата Казина и Забава Ltd.На ново место ќе биде извршена од страна на истиот оператор во име на BCLC, и тоа ќе имате повеќе коцкање објекти кои стариот казино.Одлуката да се изгради казино во Делта беше постигнат по BCLC се допре до локалните власти јужно од Фрејзер Реката барајќи од нив дали тие ќе го изразат интерес да биде домаќин на нови коцкање место во областа.Двете Корпорацијата на Делта (CD) и Tsawwassen Првиот Народ одговори со да повик, додека Градот Сари одби, но конечната одлука дојде во Делта е од корист поради различни фактори, вклучувајќи патот пристап и потенцијал на пазарот.Сепак, локацијата на казино е уште да се одлучи, како објект што беше предложена во јуни од страна на локалната самоуправа не беше прифатен од BCLC.Според локалните вести извештај, BCLC отфрли предлогот од Делта совет да одржи на казино во Делта Градот & Земјата Ин, во однос на локацијата да биде премногу далеку од потенцијалните клиенти и да се многу близу до Реката Рок казино во Ричмонд, пред нашата ера.Општината ги има поставено своите умови на оваа локација поради тоа се изолирани и надвор од училиштето области и заедници, но по внимателно разгледување на BCLC одлучи да се погледне за повеќе "соодветна" на самото место, информирање на локалната власт дека тие ќе формираат предлог Портал со која само ќе се постапи како долго CD одобри на нова област.По договорот, CD-то се да добиете 10% од нето приходот, кој се предвидува да се донесе околу $1-3 милиони евра за локална самоуправа буџет. lowes блек џек eterna kote.