колку милји за да орел планина казино

оди голема слотови без депозит бонус

Од јануари до Март, операторот Kindred Група доби бруто добивката на приходите од £352.6 m ($489.2 m), а 41% се зголеми од минатата година Q1 приход од £249.7 м.Основните EBITDA и EBITDA исто така, се зголеми година на година, достигнувајќи £98m и г 97.6 m соодветно.Добивка имаше најмногу значително зголемување на компанијата: во 2021 добивката пред оданочување беше £85.3 м и по даночни тоа беше г 72.6 м.Да се споредат, годината пред овие бројки само достигна £2.4 m и г 1m.Растот во бројки дојде како бизнис операции се зголемил без проблеми во однос на 2020 година, со онлајн игри зголемените во текот на пандемија, оваа година Kindred достигна рекордно високо ниво од 1.8 милиони активни корисници.Четврт исто така, го одбележа периодот кога се Kindred најави партнерство со Quechan Племе, да се обезбеди пристап до пазари во Калифорнија и Аризона.Извршниот ДИРЕКТОР на Kindred Група, Хенрик Tjarnstrom, рече: "позитивен импулс од 2020 година продолжи во 2021 низ нашите пазари и производи сегменти.Тоа е особено охрабрувачки како ние со нетрпение очекуваме да возбудлива година на спортот напред."Нашиот фокус за одржлив раст и развој на локално регулирани пазари се покажа ефикасна, со Kindred стекнување удел на пазарот на многу пазари, вклучувајќи ги и велика БРИТАНИЈА и покрај тоа се зрели и високо конкурентна на пазарот."Во НАС, нашите долгорочни инвестиции продолжуваме да го платат, со бруто добивката приходи зголемување 185% во однос на истиот период минатата година." колку милји за да орел планина казино.