обложуваат дома покер преземете

е гранд казино mille lacs уште се отворени

IGT Група имаат денес потврди промоција на Фабио Celadon да Постар Заменик Претседател на Игри Портфолија.Во неговиот нов извршен пост, Celadon ќе доведе IGT Игри во пет клучни области: иновации, Истражување и развој, планирање, корпоративна стратегија и испорака.Тој претходно работел како на компанијата, генерален Директор на Кина и Азија бизнис води за IGT International, со високи одговорност за IGT е стратешки развој во Поголема Кина, Индија и Јапонија.Неговата нова улога ќе го види него извештај директно до IGT е извршен ДИРЕКТОР Марко Sala, кои коментираа: "Фабио носи повеќе од 15 години на глобалната гејминг искуство и експертиза за работа во различни управување со капацитетите на IGT и своето наследство компании обложуваат дома покер преземете. "Неговата оперативно искуство, заедно со неговата глобална перспектива и во-длабочината на знаење на гејминг индустријата има набљудувани Стратегија, Конкурентни Интелигенција, и Спојувања & Стекнувања организации за компанијата, од него прави идеално одговара да доведе Игри на Портфолио група за IGT." обложуваат дома покер искуство.