казино блиску до rhinelander wi

ca

Макао казина колективно победи за 10,3 проценти повеќе пари во јули отколку тие не годината пред тоа.На ЧЕТКА 25.33 милијарди долари (3.13 милијарди долари) дестинации во голема мера падна во рамките на консензус очекувања.Ројтерс известува дека аналитичари вика за GGR да се зголеми помеѓу пет проценти и 13 отсто во текот на месец.Иако ВИП играч уште генерира околу 50 проценти од вкупните приходи во Кинески енклава, масата на пазарот јевгени високиот roller во вториот квартал и останува постојано расте.Казина имаат дадено повеќе се фокусира на општата јавност по народна Република Претседателот Xi Jinping нареди junket групи кои транспорт богатите mainlanders да Макао и кредит од нив пари на коцка со бидат подобро да се следи.Унија Хартии од вредност аналитичар Грант Govertsen беше место на во јули, како неговата фирма е предвидено 10 проценти раст казино блиску до rhinelander wi.
"Сметаме дека ова резултира позитивно, како на месец со кои се соочуваат три headwinds: календар се неповолни со еден помалку недела, јули имаше најтешките комп од годината (+29.2 проценти), и додека ние веруваме дека тоа е мало влијание, повеќе интересни втората половина од Светското Првенство одигран во текот на првите две недели од јули," Govertsen прогласена во белешка.Јули одбележа 24-ти последователен месец каде GGR се зголеми во Макао.Година до денес, бруто коцкање победи во енклава е до 17.5 проценти до $21.7 милијарди долари.Гледајќи напред, има многу причини за Макао е шест лиценцирани казино оператори за да се чувствуваат добро за август.Иако месецот ќе има една помалку викенд ден отколку во 2017, минатата година катастрофални typhoons затворени казина и доведе до смрт на 10 луѓе.Тајфунот Hato, категорија 10 бура која достигна одржлива правец на брзини од над 115 СИ, е најсилната бура да го погоди енклава во 53 години казино блиску до реката ca. Hato предизвикани околу $6.8 милијарди долари отштета, од кои повеќето се случи во Кина.Макао пријавени економска загуба од $1.42 милијарди долари поради тајфунот казино блиску до redding. "Времето комп е многу лесно и во тоа што во август минатата година го видов катастрофални Тајфунот Hato, што беше проследено една недела подоцна од Тајфунот Pakhar," Govertsen објасни ca. "Овие две временски настани зеде голем залак на GGR минатата година." Макао казина сепак успеа да победи $2.8 милијарди долари во август 2017, 20.4% зголемување на претходната година.Аналитичарите се повикуваат на GGR во август 2018 да расте во средината на тинејџерите.Просперитет Macau казина искуство над конечниот пет месеци од 2018 ќе биде зависи од неколку фактори.Главните прашања вклучуваат одредување дали Кина ќе понатамошно заострување на кредитните прописи во Макао, како и влијанието на забавувањето на целокупната економија во народна Република можеле да имаат на VIP активност во енклава.Маса на пазарот на визитација продолжува да се зголемува, и тоа е добра вест за казина, како и маргините на демографската се многу повисоки од ВИП.Посетител на пристигнување се до осум проценти преку првите шест месеци од 2018 ракети покер соба arlington tx. ЈП Морган Хартии од вредност, изјави во белешка во јуни дека очекува GGR да се забави до девет проценти во текот на втората половина на годината..