Upswing покер vs подигне вашиот работ

алкохол во предниот покер во страничната лента

Законот за Спречување и Контрола на Чад од Тутун и можни исклучоци од забрана за пушење во Макао казина, беа теми на дискусија на 10-тиот состанок на Втората Постојаниот Комитет на Законодавно Собрание (AL) вчера.Во 8 2 гласа, поголемиот дел од комитетот одлучи во полза на предлог за кој на Кинески посебен административен регион е повеќе од 30 коцкање установи треба да ги исполнуваат владата услови пред да 2019 со цел тие да им биде дозволено да одржуваат пушењето тргнува во внатрешноста на нивните објекти.Предлози вклучувајќи ги и оние различните барања поднесени од страна на владата на комитетот за дискусија минатата недела.Прилагодувања на владата се обидува да изгледа за да се подобрат условите па така да како и да се помогне во спречување на штетни втора рака чад од избега од ложата во општите области на казина.На Макао Секојдневно Пати извештаи дека според Претседателот Чан Чак Mo, предлозите вклучуваат три исклучоци од забрана за пушење, вклучувајќи дали да се дозволи казина, за да се воспостави пушењето ложата; воспоставување наменети за пушење области или пушењето тргнува во затворите; и одржување на просториите во тобако продавници каде што клиентите им е дозволено да примерокот тутунски производи.Во текот на вчерашната седница, Chan, наводно откри дека сите од горенаведените предлози не беа прифатени од владата и дека новата сметка се уште бара пушењето во внатрешноста на затворите биде забрането.Исто така, предложени од страна на владата е дека не постои продавница, со исклучок на пура продавници, да им биде дозволено да изложба производи од тутун.Новите измени и дополнувања на пушењето сметка се очекува да влезат во сила на почетокот на следната година, сепак, пушењето тргнува нема да биде дозволено до јануари 1, 2019, на новинската агенција извештаи.Од тоа време, со исклучок на пушењето салони кои се во согласност со владините барања, пушењето ќе биде целосно забранета во Макао казина.Чан објасни, "Ако сметка може да биде усвоен, тој ќе стапи на сила на 1 јануари 2018, и во рок од една година, казина може да се постави квалификувани пушењето ложата," според извештајот.Чан, наводно, го изрази своето уверување дека пушењето тргнува може да се намали втора рака smoke негативно влијание врз казино вработени.Тој, исто така, посочи дека регионот не треба ризик намалување на Макао е даноци, која игри сектор придонесува најголем дел од, со забрана за сите пушењето во внатрешноста на коцкање места upswing покер vs подигне вашиот работ. Chand рече, "Ние не може да се предвиди казина' загуби ако целосна забрана за пушење е имплементирана." Владини претставници ќе биде поканета од страна на комитетот за следната недела да присуствуваат на седницата кога законот е дополнувања ќе се дискутира.Во моментов, пушењето тргнува во Макао личат на оние кои се обично се наоѓаат во внатрешноста на аеродромите во U алкохол во предниот покер во задниот дел шапка. Сепак, чад често се измолкнува на пушењето тргнува и се шири на општи игри на среќа кат поради врати се остави отворена.Дека ова прашање, заедно со посебни барања за ложата, се очекува да бидат разгледани од страна на Макао Здравјето на Бирото, кој е работен со градот шест лиценцирани казино оператори, вклучувајќи Дин Макао, Галакси Забава, MGM Кина, Melco Круна, Песок Кина, и SJM Стопанства, да излезе со договорени решенија за подобро да ја заштитите вработените и патрони и вработените од штетни чад од цигари, а во исто време овозможувајќи коцкари кои сакаат да се причестуваат простор во внатрешноста на имот да го стори тоа, според GGRAsia.Со исклучок на специјални ВИП соби и назначени области, пушењето е забрането внатре казина, бидејќи 2013 во Макао.Во јули 2015 година, пушењето во сите затворени јавни места е забранета од страна на владата, меѓутоа, како приход од игри на среќа се намалија поради crackdown на VIP junket оператори од Кина, градот е олеснување за спроведување на забраната за казина. алкохол во предниот покер во задниот дел шега.