е форт gibson казино се отвори

долина гради казино забава календар

s од четвртиот квартал минатата година имало 17 хотел проекти во изградба, најновите податоци од Макао е Земјиште, Јавни Работи, Транспорт Бирото шоу.Кој ќе им обезбеди на градот со 8,607 нови хотелски соби.Податоците не даде предвидените датуми за завршување на новиот хотел проекти.понатаму 20 проекти беа во фаза на планирање на крајот на минатата година, што конечно ќе се обезбеди дополнителен 2.268 соби, според податоците.acau имаше околу 34,100 хотелски соби на крајот на декември 2020 година, покажа личности од градот Статистика, Попис Услуга.На совпаѓа беше 8,6 проценти надолу на 37,300 хотелски соби се достапни на пазарот како на декември-на крајот на 2019 е форт gibson казино се отвори. Еден фактор е дека некои хотели се користат, како на крајот од четвртиот квартал 2020, од страна на градот владата за медицински карантин на лицата кои пристигнуваат во Макао од странство; додека другите хотели имаше суспендиран на нивното работење во услови на пандемија.мнозинство на нови хотелски капацитети во изградба е поврзана со Cotai казино места.Некои се нови својства и други постоечки простор во експанзија фази.acau-врз основа казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd е напредува со развојот на Галакси Macau Фази 3 и 4 е форт сала казино во ајдахо се отвори. elco Летувалишта и Забава Ltd е исто така во развој втората фаза на Студиото Град, казино одморалиште имот во Cotai.ccording најновите владини податоци, на агрегат од шест хотел проекти беше завршен во 2020 година, обезбедување 2,245 нови хотелски соби.Еден хотел се наоѓа во Coloane, додека пет биле на Макао полуостров. е форт сала казино се отвори.