Cyberpunk 2077 6 атрибут слот

најдобри вистински пари покер сајтови во сад

Шведската влада дојде под оган од Европската Комисија за нејзиниот став на онлајн коцкање.Комисијата верува дека Шведска е неуспехот да се усогласат со европските закони, и има од тоа до Европскиот Суд на Правдата.Додека онлајн коцкање и продавница обложување се легални во Шведска, на пазарот е доминирана од страна на државата-кандидира монопол Svenska Spel, со други компании кои работат во црниот пазар.Тоа се чувствува од страна на Комисијата дека ЕУ Законите за Конкуренција се прекршени, и дека шведската влада не прави доволно за регулирање на индустрија.На изјавата објавена од страна на Комисијата и гласи: "Шведска е упатен до Судот на Правдата за наметнување на ограничувања за организација и промоција на онлајн обложување услуги на начин кој е во согласност со правото на ЕУ." Европската Игри на среќа и Обложување Друштвото има пофали Комисијата за својот став, нарекувајќи го "пробив одлука", како што тоа е прв пат некоја држава-членка е донесена до судот во Брисел.Тоа не е прв пат дека Шведска се соочува со се предупреди за неговото постапување на онлајн коцкање, како што тоа беше побарано да се измени нејзиното обложување закони во 2007 година, пред, исто така, се предупреди дека во ноември 2013 година. cyberpunk 2077 6 атрибут слот.