богата вештерка слот за free download

холивуд казино батон руж најава

Bitcoin е подготвен да се направи бранови во Карибите, благодарение на софтвер со отворен ум владата на Антигва & Барбуда.Кабинетот на Антигва & Барбуда сака да изготват нови закони со кои се регулира употребата на bitcoin на твин островска нација.Но, наместо да се попречува користењето на дигитални валута, владата се обидува да даде bitcoin законско признавање—потенцијално ставање на земјата "на сечење на работ на оваа нова технологија." Министерот за Трговија и Потрошувачки Работи на ЕП Чет Грин изјави Дневниот Набљудувач: "Оваа нова валута е непроменлив; секогаш може да се оди и да се трага трансакции, така и во контекст на наводите на нашата земја да биде вклучен во даночните рајови, тоа овозможува подобро да ги следите." Настрана од помагање да се стави крај на Карибите угледот како центар за перење пари, Грин рече bitcoin, исто така, ќе бидат благодет за земјата iGaming сектор богата вештерка слот за free download. "Тоа ќе ни овозможи задоволство е потребно како надлежност во однос на прашања што ќе се побара од нас во глобалната животна средина," министерот посочи.Со други земји гледање bitcoin како начин да се олесни перење пари, тоа е освежувачки да се види на владата земање на полиберален пристап за дигитални валута и даде bitcoin друг валидација како нова глобална валута.Како резултат на тоа, Антигва & Барбуда е подготвен да стане трендсетер во Карибите со прифаќање cryptocurrency.Неколку земји веќе е започнат процесот на препознавање и регулирање на користењето на дигитални валути како bitcoin.Во првите редови е Јапонија, која има официјално признати bitcoin како правен метод на плаќање.Јужна Кореја, во меѓувреме, НИ нуди$2.65 милијарди долари во финансиската поддршка за развој и унапредување на земјата е финансиски технологија сектор, што ќе ги вклучуваат систем за проширување на дигитални валута.Други земји како Швајцарија и Малта се, исто така, или ангажирани во технологијата или се извршени да се качи со иновации.Тековната bitcoin цена цената на bitcoin достигна над $1,350 во понеделникот рано наутро тргување.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre холивуд казино батон руж телефонски број.