покер турнир indre-et-лоара

друг збор за слот машина

Genting Хонг Конг има пречистен нова трансакција која е во насока на одржување на стабилна состојба.На друго место, Genting Хонг Конг Ограничен има најави дека доброволно се суспендирани Explorer Сон крстарење активности во Тајван од 12 Мај 2021, поради новиот Covid-19 појава.Хонг Конг Владата рече дека патувања може да продолжи со работа по сигнализација капки од страна на најмалку едно ниво (од сигнализација ниво 3 2) покер турнир indre-et-лоара. Genting Хонг Конг изјави нестабилност предизвикана од тековните пандемија "го попречуваат брзина и степен на продолжување на групата едрење активности преку своите брендирани флоти."Светот Сон, друг крстарење во Сингапур, имале намалена патникот капацитет до 50% на 14 јуни, но тоа беше подобрување од 25% капацитет, кој беше објавен во Мај.И Genting Сон патувања им било дозволено да продолжат операции од крајот на јули од страна на Хонг Конг Владата, но компанијата признава никакви нови епидемии ќе им помогнам назад продолжување датум.Во изјава, групата увери тоа е "работа активно да се распоредат патникот крстарење можности низ сите можни правци, признавајќи тоа може да се соочи непредвидени пореметувања и направат дополнителни start-up трошоци во овој неизвесен процес."Во истата изјава, Genting рече дека неговата одбор беше во можност да се финализираат потрошувачка на $2.6 bn финансиска задолженост и recapitalisation трансакција на 28 јуни.Тоа најпрво беше објавен во Мај како средство за обезбедување на дополнителни капитал и стабилност и да и помогне на компанијата се опорави еднаш Covid-19 ограничувања олеснето.Трансакцијата вклучува нови пари објекти од $700m, дополнување и продолжување на постојната финансиска задолженост, како што се промена во достасување датум, и обезбедување на backstop аранжмани за финансирање за решавање иднина ликвидносни потреби. друг збор за слот заедно.