казино pont des demoiselles livraison на живеалиште

олимписки казино radisson blu вилнус

Вработените на NetEnt AB во Малта се соочува со неизвесна иднина по онлајн казино игри, програмери, наводно откриле дека има намера да институтот "а неколку стотици' работни места по неговите последни стекнување со Еволуцијата Игри Група AB.Според понеделник извештај од Време на Малта весник, Стокхолм-листата фирма неодамна беше купена од страна на нејзините поголеми сонародникот, како дел од околу $2.12 милијарди сите споделување на справи и да е сега следствено на тоа, со цел трајно да го shutter својата живо казино студио во Maltese заедница на Qormi.Инвеститорот наводно изјавил дека работниците на претпријатието е сега 'изложени на ризик од вишок" и дека " тоа веќе го иницирал формално процес да се одлучи кој ќе биде да им се овозможи да одат казино pont des demoiselles livraison на живеалиште. Maltese вишокот: NetEnt AB вработува околу 1.000 луѓе низ светот и, наводно, објавени како што е малку што е три месеци дека ќе биде проширувањето на нејзините живеат дилер студио во Малта преку додавање на блек џек маси.Сепак, весникот детални дека бројни индустриски експерти се предвидува дека фирмата стекнување со Еволуцијата Игри Група AB ќе предизвика работа загуби како својот нов родител веќе е одговорен за девет такви капацитети вклучувајќи и еден во близина на Valletta предградие на Birkirkara.Алтернативни помош: весникот изјавиле дека Малта Конкуренцијата и Потрошувачите Работи Орган го одобри спојување на NetEnt AB со Еволуцијата Игри Група AB во септември додека мал народ е Министерството за Економија, Инвестиции и Мали Бизниси во моментов е кажано да биде во дискусии во однос на можната замена на позициите за секој да бидат погодени од отпуштања од работа казино polygone патрик ривиера cagnes sur mer. Maltese функционери наводно покрај тоа постави посебен линијата и се охрабрувачки секој кој може да биде во опасност од губење на своите работни веднаш да се регистрирате со државата JobsPlus обука и вработување на услуга за пребарување.Изјава од Министерството за Економија, Инвестиции и Мали Бизниси, наводно, се чита.. казино pont des demoiselles avis. ", Додека истакнувајќи дека силна посветеност од страна на Еволуцијата Игри Група AB на своите Малта операција, владата преку Министерството за Економија, Инвестиции и Мали Бизниси е веднаш почна дискусии со релевантни субјекти да се олесни непречено транзиција на вработени кои можат да бидат изложени на ризик да бидат отпуштени како резултат на ова преструктуирање.Понатаму аранжмани, исто така, е направено за JobsPlus да понуди намерно поставување на работа одговара на одлуки услуги за поддршка на погодените лица." олимписки казино radisson blu вилнус.