казино бонус без wagering барања 2021

слот заеднички во ansys workbench

Кина е лотарија на продажбата падна за шестиот последователен месец минатиот ноември.Министерството за Финансии бројки откри дека вкупната продажба за месец падна 10.2% да ЈЕНИ 30.6 б (б).Помош лотарија на продажбата падна 6.6%, додека спорт лотарија на продажбата паднал 14.4%, според извештаите на локалните медиуми.Лотарија перформанси во Кина е погодена од страна на прекин на онлајн продажба и економска криза во земјата.Во меѓувреме Кина Министерството за Јавна Безбедност (ПРАТЕНИЦИТЕ) има разби наводниот прекуграничната лотарија измама банда, според Кина Секојдневно.ПРАТЕНИЦИТЕ на притворените 470 осомничените во текот на лажни онлајн лотарија операција која генерира околу ЈЕНИ 200m ($32m) од над 1.000 жртви.Кинески и Lao полицијата уништени три dens и запленети повеќе од 500 мобилни телефони, 400 компјутери и четири возила во Лаос.ПРАТЕНИЦИТЕ chartered четири авиони сметководствена 300 осомничени за да Fujian провинција за обработка, бидејќи поголемиот дел од осомничените се од таму.Останатите 170 осомничените ќе се обработуваат од страна на полицијата назад во Xishuangbanna.Кинеската полиција се испукани 16,708 случаи, уапсени 5,825 осомничените, и уништени 927 банди, според ПРАТЕНИЦИ. казино бонус без wagering барања 2021.