Zynga poker auto transfer panel

е палење казино

Француски казино оператор Groupe Partouche го објави својот финансиски резултати за три месеци до крајот на октомври, наводно, покажувајќи дека доживеале 6% зголемување од година на година во рамки на вкупните приходи до $121.45 милиони евра.Според извештајот од G3Newswire, Париз-базирани Groupe Partouche изјави дека неговите три месечна бруто игри приходи се зголеми од страна на некои 5.2% од година-на-година на нешто над $204.22 милиони, благодарение на 'големиот успех на нашите неодамна се преместени казина' вклучувајќи го и 'отворен' Казино de La Ciotat само источниот дел на Марсеј како и 3.14 Казино во Кан zynga poker auto transfer panel. Groupe Partouche работи над 40 казина низ Франција и откриена во септември дека видел 0.8% зголемување од година на година во рамки на вкупните приходи за три месеци до крајот на јули за да $115.8 милиони со бруто игри приходи за терминот расте identically да се погоди $184.5 милиони евра е палење казино. G3Newswire се изјасниле дека Groupe Partouche повеќето последниве три месеци успех беше потпомогната од тоа, земајќи ги во некои $10.06 милиони повеќе од година на година од традиционалните игри додека организаторот наводно изјавил дека неговиот хотел операции биле 'силно влијание' до привремено затворање за redevelopment на својата 3.14 Казино со квартална промет надолу од околу $946,700. покер лажирани.