рулет porte de veranda technal

е нелегално коцкање во ct

Тврди дека нема незаконски намера во купување на играч детали од трета страна Канадски жител, Џејсон Фергусон, го идентификува како човек кој заврши со детали од над 650,000 Paddy Power играчи, наводно, добиени преку нарушување на безбедноста назад во 2010 година.Обложување на компанијата има само неодамна јавно ја призна кршење по неговото лансирање на правни постапки во Канада (види го претходниот InfoPowa извештаи).Фергусон е ветеран спортски handicapper кој тврди дека тој ја доби Paddy Power играч детали од неидентификувани трета страна во она што тој претпоставува дека е правен договор."Во оваа индустрија речиси 90% од компаниите, ако не и повеќе, набавка насочени води на пазарот на нивните брендови и производи," тој тврдеше дека во изјава четврток, набљудување дека овој вид на договорот беше вообичаена практика во коцкање на интернет бизнис.Во изјавата, Фергусон објаснува дека тој е лицето против кого Paddy Power и Рекреативни Игри Група започна граѓанска тужба во Мај и јули 2014 година."Тие се изврши пребарување и одземање цел како што тие беа под претпоставка имав во моја сопственост копија од paddy power база на податоци која беше нападнат и украдени во 2010 година," тој продолжува."Јас соработуваа со властите и Paddy Power судски постапки.Јас се предвидени сите помош тие е потребно да го испразните моето име како сторител на нивното прекршување."Во 2013 декември, јас го купил голем број на податоци, содржи околу 40 датотеки.Јас требаше да се направи казино филијалата кампања и јас мислев дека насочени коцкари податоци ќе биде добра опција во времето.Во тоа многу податоци имав купено беше копија од околу 650K Paddy Power клиенти, но јас бев сигурен ако датотеката била doctored или не да се направи да изгледа како тие биле активни коцкари." Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 рулет porte de veranda technal. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. рулет porte туш salle de bain.