сон за значењето на слот машина

казино одделение покер масата чувствував

Не знаеме за вас, но ако побарате од нас, има нешто малку контрадикторни за ставање на зборовите "непослушен" и "tasteful' – на лице вредност, барем во иста реченица, па дури и повеќе, па кога контекст се подразбира да се опише истото.Но дека, во мало, е она што Непослушен Покер е за сите.Вложување на Торонто-базирани софтверски инженер Дејвид Shiller, новата онлајн лента покер сајт се смета како tasteful и елегантен вид на уживањето на надразнување елемент на лента покер.Во неговите сопствени зборови и како цитиран од Gambling911, Shiller опишува неговото творештво, велејќи, "Тоа е непослушен, но тоа е tasteful и елегантен вид на naughtiness во комбинација со брза игра, која го прави Непослушен Покер возбудлива искуство надвор од кој било друг онлајн лента покер." Непослушен Покер е се уште во бета фазата на тестирање, па тоа е уште далеку од слем забивање ако ние се случува да се види тоа се движи минатото оваа фаза.Но, ако хоп на сајтот и даде кривините, ќе се добие едноставен вкус...згрешат...разгледаме во она што Shiller е манџа за сите покер-љубов testosterones таму.Главното обележје, што се однесува до бета верзијата е загрижен, е прилично директно напред.Можете или да се логирате или со игра како гостин, изберете модел од прилично широк избор што се чини дека да се расте од ден, и да се вклучат во едноставни пет-картичка покер рака со 75 назначени чипови доделен на вас.Секоја страна трошоци пет чипови и откако им се понудени на вас, имате опција на која картичка што би сакале да ги разменат со цел на остварување на рака дека хитови барем еден пар на дигалки.Ако се направи една страна, ќе добие повеќе провокативна фотографија на вашиот избран модел.Ако добиете нешто помала од еден пар на дигалки, ќе добиете помалку откривање на слика на претходниот модел.Клучот е да не погоди "triple X' на прво ниво – има седум нивоа ќе мора да се постигне пред добивање на целата enchilada – или ќе изгуби на вашиот назначени чипови.Не е ракета науката потребни тука.Човекот зад игра, Дејвид Shiller, признава дека сајтот е далеку од завршена и постојат дури и повеќе функции, кои ќе бидат додадени еднаш сајтот е стартуван сон за значењето на слот машина. "Бета верзија е само почеток", рече тој.Од таму, Shiller и неговиот бизнис партнер Wendy Marais ќе се бара да се даде на сајт повеќе длабочина од гол-како-коски карактеристики на бета верзија.Тие се, исто така, поттикнување на корисникот како фидбек, веројатно за да се измери на интерес во играта и она што други работи треба да се додаде за да им даде на играчите повеќе возбудлив искуство.Целата идеја не е точно револуционер, но еј, ние не сме за да слем овие момци за ставање на нова 'шмек' на нешто што не пречи игра еднаш во некое време.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сон значење покер чипови бела.