парични o многу казино без депозит бонус кодови

lutes казино yuma аз haunted

За месец септември, ние сме за проектирање вкупниот бруто игри приходи за Макао да биде рамен на +1 проценти со претходна година.. парични o многу казино без депозит бонус кодови.
кој ќе ги стави на третата четвртина 2016 година GGR надолу во 3.0 проценти да надолу 3,3 проценти година на година", рече Г-дин Џонс.ells Фарго рече: "врз Основа на проверки преку септември 25, ние проценка септември Macau игри приходи рамен на +4 проценти од година на година, наспроти консензус околу +1 отсто." IP игра изнесува 52.9% од Макао е казино GGR во првата половина на 2016 година, според официјалните податоци; намалување од бум години на VIP сегмент кога тоа е предвидено со 60 проценти плус на градот годишниот казино GGR.или целосна 2015 година, ВИП baccarat приходи беше долу 39.9 проценти од 2014 година. nalysts на Sanford В парични o многу мобилни казино. Bernstein Ltd, рече во понеделникот имајте на ум дека Macau казино GGR во втората половина на септември имал "материјално ослабени" во споредба со првата половина од месецот парични o многу казино без депозит бонус. Без вистински пазар споделување на дефекти од страна на ВИП оператор или/маса дели, неделни GGR броеви треба да се сфати во светло на она што тие се директно вредни, но за да не биде во голема мера се потпира на инвестициски одлуки," тие се додаде. Ние сме во моментов во традиционален "затишје' во пресрет на празникот," истакна Велс Фарго е Г-дин McKnight, додавање на "големите празници... станаа периоди на релативна сила како на пазарот има се сврте надолу". lutes казино yuma аз haunted.