најдобри паб во казино нов јужен велс

планира да изгради покер масата

acau Секретар за Економија и Финансии, Ангажирање Leong Vai Tac (на сликата), рече дека владата е сеуште во потрага по соодветна кандидат за шеф на Игри Инспекција и Координација Биро (DICJ), на градот игри регулаторот.Г-дин Leong истакна сепак, важноста на именување на некој со силна правни знаења и јазични вештини.n среда, Мануел Joaquim das Невес објави дека тој е пензионирањето како директор на Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото на 25 ноември, по назначувањето опфаќа речиси две децении.ocal медиуми цитираат владата службен вели новиот директор на игри на бирото треба да има длабоко познавање од законот, особено во однос на спроведување на законот, и дека двојазичен или trilingual кандидат ќе биде приоритетна најдобри паб во казино нов јужен велс. Ние сме со оглед на факторите потребни за позиција со цел да изберете соодветен кандидат," рече Г-дин Leong.р Leong, исто така, рече игри на регулаторот ќе треба да се ревидира и зајакне игри закони поврзани со услови пад во Макао е казино индустријата.acau јавниот радиодифузер TDM објавија во четвртокот дека Паоло Мартинс Чан, помошник-обвинител воопшто на Макао, беше во линија за да се успее Г-дин Невес.Г-дин Чан има диплома по право и магистрирал во кривичниот закон.Тој беше номиниран како magistrate за Јавното Обвинителство во 1999 година од страна на поранешниот главен извршен Едмунд Хо Hau Добро. најдобра промоција онлајн казино малезија.