планира да изгради покер масата

постои наука за рулет

udged месец на месец, казино на приходите беше долу 53.6 проценти, рече дека компанијата во својата поднесување на Кореја Размена.aming работење во Рајот Ко својства бил суспендиран на 24 Март како дел од мерките во Јужна Кореја да се контролира ширењето на Covid-19 инфекција.Фирмата ја повторил својата казино на Jeju остров на април 13 планира да изгради покер масата.

Тоа ја продолжи работата во преостанатите три игри места на Јужна кореја копното на 20 април растение red hot покер. n четврток групата се изјасниле дека за јуни, маса игри на приходите беше само над KRW12.12 милијарди долари, на 82.2 проценти пад на повеќе од KRW68.0 милијарди долари во пред-годишниот период на известување.aming машина продажбата на јуни изнесува речиси KRW1.70 милијарди долари, од само под KRW3.87 милијарди долари, една година на година се натопи на 56.2 проценти.ccumulated казино продажба за првата половина од 2020 година беа речиси KRW205.86 милијарди долари, надолу 41.4 проценти од пред-годишниот период.ggregate табела приходите за 2020 година до 30 јуни беше KRW191.78 милијарди евра, падот на 41.7 проценти од една година порано.Акумулирано гејминг машина приходи за период беше KRW14.08 милијарди долари, а влошување на 37.7% во годината на годината услови.s на среда, Јужна Кореја имаше снимен на агрегат на 12,904 случаи на Covid-19 инфекција и 282 смртни случаи, според Кореја Центрите за Контрола на Болести и Превенција.Вкупно 54 нови случаи биле снимени како на тој ден. постои ли тајна да слот машини.