казино полска wroc aw хилтон

покер раце

На Keweenaw Bay Индиската Заедница најави очекуваат ваков да започне на реновирање за Ojibwa Казино на Baraga и Ojibwa II на Marquette да започне некаде на почетокот од следниот месец.Вкупно $40 милиони евра ќе бидат потрошени во однос на реновирањето.Соопштение за медиумите од страна на Заедницата изјави дека $40 милиони евра инвестиции за својства со што ќе се зајакне општата гостин искуство, како и местото на две места во уникатна позиција во рамките на Горниот Полуостров игри на пазарот.Проектите се очекува да биде завршен крајот на следната година или на почетокот на 2018 казино полска wroc aw хилтон. $6.5 милиони ќе бидат потрошени на Baraga казино додека поголемиот дел од парите, $33.5 милиони евра, ќе бидат потрошени рамките на Marquette место.Со Marquette проширување, три star hotel ќе бидат додадени со 80 соби за гости заедно со 1,200 седиште забава комплекс.Три брендирани ресторани ќе бидат вклучени заедно со конференција објект и 500 дополнителни слот за игри.На Baraga казино ќе се користат помали инвестиции, за да се обезбеди дотерување на местото на нејзиното одржување, проширување на игри објект и надградба на други области на инфраструктурата.Пионерски се очекува да се одржи во Marquette на 6-ти декември, додека Baraga церемонијата ќе се одржи следниот ден, на 7. казино policia sol de la molina.