светиот паладин најдобри во слот bfa

најголемите слот победи некогаш снимени

виш извршен од втор Macau казино оператор има изразени keenness да знаете градот владините планови за можни освежување на постоечките шест игри концесии.ilfred Вонг Ying Wai (на сликата во датотека фото), претседател и главен оперативен директор на Песок Кина Ltd, рече дека владата е на дневен ред не беше како уште се дели со операторите.Песоци Кина е Macau единица на САД-врз основа казино оператор Лас Вегас Песоци Корп e направен коментари во понеделникот на маргините на настанот во Универзитетот на Макао светиот паладин најдобри во слот bfa. Мислам дека секој еден од нас [оператори] е со нетрпение чекаат за [Macau] владата да го објави детали," рече Г-дин Вонг.р Вонг забележи во однос на игри права на прашањето: "јас верувам дека владата сега се работи на тоа.Ние сме биле кажано дека самата влада има своја временска рамка, но тие не се ни кажува точно кога." mbrose Така Шуи Фаи, главен извршен директор на SJM Стопанства, рече минатиот месец дека Macau казино индустријата би сакале "јасност" од властите во врска со концесија тема.acau гејминг законот се наведува дека лиценците на постојните носители може да се продолжи за најмногу до пет години од нивната оригинална истекот датуми.Но, штом еднаш игри концесиски договор истекува, било нова концесија ќе треба да биде одобрена преку јавен тендер.Во таа смисла, да речеме игри на адвокатите запознаени со ова прашање, не постои такво нешто во Макао контекст како "концесија обновување".р Вонг изјавил: "Cotai е да стане туристичка дестинација.Така, на повеќе објекти [казино места], толку подобро.Ние треба да останат конкурентни." р Вонг понатаму забележува во однос На Londoner: "Ние немаме план [во аплицирањето за повеќе игри маси].Имаме јасно кажаа на власта што [ја преработиш] е само инвестициски проект." e изјавил: "Речиси секој сака да оди на Венецијански Macao.Затоа, многу е тешко за Венецијански [правци] за да се спојува со други правци.Сепак, ние веќе се спроведени некои спојување на правци за време на не-врв часа.Ова не е само да придонесе да се подобри сообраќајот, но исто така и да [намалување] нашите оперативни трошоци." светиот паладин најдобри во слот легендарниот.