најдобрите казино во нијагарините водопади ny

казино оваа функција не е достапна за вас

Снабдувач IWG соработува со Британска Колумбија Лотарија Корпорација (BCLC) да обезбеди лотарија со своето портфолио на игри најдобрите казино во нијагарините водопади ny. IWG на игри сега ќе биде достапен на лотарија е PlayNow порталот.Договорот, исто така, ќе видите IWG развиваат игри специјално за BCLC и да се обезбеди нови игри содржина на редовна основа најдобрите казино во нијагарините водопади. Rhydian Фишер, извршен ДИРЕКТОР на IWG, рече: "Доставување на нашите игри да BCLC, еден од најуспешните интернет лотарија програми во Северна Америка, е возбудлива потег за нас онтарио.

"Оваа најнова партнерство дополнително ја зајакнува својата позиција како водечки снабдувач на инстант победи игри на лотарија сектор, со играчи низ територијата во можност да уживаат нашите содржини." На BCLC е Круна на корпорацијата; тело во сопственост на државата која функционира посебно од владата, одговорен за водење и регулирање на сите комерцијални игри во провинцијата.Џејсон Lisiecki, Заменик Претседател на Северна Америка во IWG, рече: "Преку нашите RGS интеграција, BCLC играчи сега може да се игра на нашиот широк спектар на инстант победи игри кој на различни теми, се игра стилови и механиката."Во IWG, ние сме посветени да работат заедно со нашите лотарија партнери да ја испорача онлајн приходи раст заедно со својата успешна малопродажната понуда и да помогне да се соберат средства за добри причини." казино оваа функција не е достапна за вас.