зголемените орел casino spa menu (мени)

appareil на рулет се прелива chien

Американскиот игри издавач Волшебници од Брегот најави потпишување на алијансата со гигант играчка производителот Hasbro Инкорпорирани кои е да се види пар воспостави eSports програма за поранешниот е исконски Магија: Собирање бренд.Мулти-милион наградниот фонд: Вашингтон фирма користи службено четврток соопштение на детали што доаѓаат eSports кампања е дизајниран да ги привлечат љубителите на својата Магија: Собирање картичка игра и е функција од $10 милиони комбинација награда базен се шири низ бренд tabletop и дигитални придонеси.Магијата Про Лигата на формирање: Renton-со седиште Волшебници од Брегот изјави дека партнерство е, исто така, да вклучуваат воспоставување на Магијата Про Лига, која е да се состојат 32 од најдобрите светски Магија: Собирање конкуренти едни со што се обезбедува со игра и стриминг договори во вредност до $75,000 зголемените орел casino spa menu (мени). Тој изјави дека овие ново-професионални aficionados потоа ќе се бара да се натпреваруваат преку Магијата: Собирање Арена онлајн верзија на својата игра во нова серија на неделниот натпревар-up прозорци крстен на Митски Првенство.Посветеност да eSports: Крис Cocks, Претседателот за Волшебници од Брегот, објасни дека Магијата: Собирање досега собрано во износ поголем од 35 милиони играчи во преку 70 нации и дека неговата фирма е партнерство со Hasbro Ставена е наменета да ги презентираат овие aficionados со 'отворена платформа' да се натпреваруваат зголемените орел казино ѕиркаат наоколу dogg билети.
Cocks' исказ се чита... "Денес е исклучително важен ден за Магија: Собирање како што објави нашата посветеност да eSports и нашите Магија: Го Собир на играчи од развива нашата турнир структура за да го вклучите $10 милиони наградата басен.Ние сме целосно прифаќање eSports и афирмирање на Магија: Собирање како лидер во колекционерски игра со карти, категорија додека обезбедување на профитабилни можности за добрите играчи, спонзори и eSports партнери." Март стартување: Cocks, го опиша Митски Првенства како "новиот предводник на конкурс за Магија: Собирање Арена eSports и tabletop Магија: Собирање конкурентна се игра" пред проповедајќи дека лигата е да се биде официјално лансиран следната година преку 1 милион долари invitational настан да биде изведена како дел од крајот на Март е PAX East 2019 во Бостон, Масачусетс.Постигнување на 'нови височини': За нејзиниот дел, Elaine Потера, eSports Заменик-Претседател за Волшебници од Брегот, тврди дека доаѓањето Магија: Собирање eSports програма е изграден на 25 години искуство и ќе им овозможи на нејзините фирма за поддршка на игра додека зголемување на своите инвестиции во бренд tabletop нудат.Чејс е изјава читаат.. appareil де piratage braquage казино. "Нашата инвестиција во eSports ќе катапулт игра до нови височини, додека обезбедување на поддршка на играчите им даде на платформа за да го изградат нивниот бренд и донесе Магијата: Собирање за пошироката публика." appareil на рулет се прелива chien.