спортско обложување близнак реката казино

граничниот 2 слот машина совети

Две Њу Џерси казина се казни за прифаќање на нелегални облози кои вклучуваат Њу Џерси колеџ тимови, според државниот регулатор.Златна Грутка Атлантик Сити и Цезар Забава Корп беа издадени на казни од страна на државата Поделба на Игри за Спроведување на законот.Тоа е легално да се обложи на ујп и спорт колеџ во државата Њу Џерси, но тоа е нелегално да се обложи на било која игра вклучување на Њу Џерси колеџи или колеџ настани.Цезар бил издаден со $2,000 казна за облози кои беа ставени на игри помеѓу Rutgers Скарлет Витези и Канзас Jayhawks.Златна Грутка треба да пропуштат $390 во игри добивки имаат до 10 лица кои имале обложуваат на Њу Џерси колеџ фудбал игри. спортско обложување близнак реката казино.