покер турнир голема оџакот стратегија

е круна казино сиднеј отворање

Цезар Забава Оперативен Компанија – оперативен рака на Цезар Забава Корп (КЕК)., конечно реши нивните кредитор спорови петок, оставајќи ја отворена вратата за долгоочекуваниот план за да се спаси компанија од Глава 11 стечај.Имено, според поднесување од Стечај Судот во Чикаго, договор конечно е постигнат помеѓу lenders, овозможувајќи за преструктуирање план да продолжи без понатамошно опозицијата.Цезар оперативни рака поднесе барање за Поглавје 11 за стечај заштита назад во јануари 2015 година, по долг реструктуирање напор од матичната фирма, која некои кредитори, тврди дека да се вклучени CEC е запленување на голем број од неговите Лас Вегас средства.Тврдењата доведе до тужба закани и одреден број на проблематично преговорите за преструктуирање план за спасување на оперативниот рака од стечај кој, според кредитор-поставете рокови, мораше да биде договорено пред 24 декември.Заканата од групата на lenders, која вклучува GSO Капитал Партнери од Blackstone Група на ЛП, дојде по неуспехот од Цезар страна да достават документи со кои ќе се обезбеди доверителите на пазарната вредност на средствата кои ќе останат пост Цезар Оперативни Компанијата е поделена на две фракции, како дел од recovery план.Но сега дека поддршката е стекнато, компанијата ќе продолжи во својата јануари потврда дека судењето ќе го направи излез од две години стечај, службен.Треба да планот не успеаја, CEC бил во ризик на поднесување на пријавата за Поглавје 11 за стечај заштита себе.Но, и покрај тоа компанијата достигна договор, има уште некои опасности демнат на операторот, како U покер турнир голема оџакот стратегија. Управник има закани дека ќе поднесе жалба до повисок орган треба да Стечај Судот го одобри излезот, поради наводно затајување на $5.1 милијарди штета отплатите од Цезар приватната спонзори TPG Capital Управување и Аполон Глобален Менаџмент дека се справи дава имунитет за. е круна казино сиднеј отвори.