Im онлајн казино geld verloren

вредноста на обоени покер чипови

Август треба да се одбележи последните тешки споредби во Макао," на Номура забелешка рече im онлајн казино geld verloren. "Во врска со 0 проценти на 5 проценти година-на-годишен пад ние проценка за август е приближно во согласност со јули е минус 3.5 проценти од година на година се промени.Сепак, ние очекуваме позитивен GGR раст да продолжи во септември, со оглед на многу полесно една година раст comps за рамнотежа на годината." П Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd предвидувања дека Macau казино GGR ќе биде меѓу 1 отсто пониска и 1% повисока во август отколку пред една година.Брокерски забелешка рече прогноза ја одразува веројатноста за нарушување на казино бизнис во Макао предизвикани од typhoons и од страна на политичките немири на улиците на блискиот град на Хонг Конг, и неправдоподобност на казина, собирање на што повеќе приходи како тие собрани во август 2018, на uncommonly зафатен месец.eutsche Банка Хартии од вредност Ад предвидувања дека Macau казино GGR ќе биде 4.8 проценти пониска во август отколку пред една година. "Во текот на последните седум години, август победи на ден има се за 3.1 проценти посилна од се победи на ден во јули," тој рече im онлајн казино geld verdienen. Со оглед на јули резултат (US$98.7 милиони победи на ден), оваа математика ќе значат победа на ден во август од околу US$101.8 милиони и полн месец резултат на околу US$3.16 милијарди долари, надолу 5.1 проценти од година во година, и две години оџакот споредба на плус 11.2 проценти." Се случува во втората половина на 2019, ние може да се види изненадување на главата ако VIP одбиените топки.Една област на потенцијалните high-end GGR за стабилизација и обновени сила може да дојде од наплата на кредитни циклус во Кина, која може да се поддржи VIP обновување во втората половина," Sanford В imac 27 колку ram меморија слотови. Bernstein забелешка рече.
Продолжение на слабост во Кина макро податоци и тензиите со НАС-Кина трговски односи, сепак, сè уште го дадат неизвесност во текот на GGR обновување.Ако трговска војна одржува во текот на подолг период, тоа, најверојатно, ќе претставуваат headwind за економијата на Кина и игри поминуваат од Кина е висок нето-вредност од поединци во Макао." вредноста на обоени покер чипови.