се коцкање добивки оданочуваат во ct

geant casino fete des meres

LeoVegas најави тоа е предлагање На Норман да стане својот нов Претседател на одборот.Поранешниот Г-дин Зелена извршен ДИРЕКТОР ќе ја замени Mårten Forste, кој одби повторен избор, но е објавен во јануари тој ќе ја преземе позицијата на Група COO, да го надгледуваат фирмата Maltese операции.Доколку бидат прифатени, Норман ќе ја преземе позицијата на Претседател откако Може да годишното генерално собрание (AGM), по оператор обезбедува известување на седница, која ќе се одржи на 8 Мај во Стокхолм.Норман е во моментов Виш Советник и Претседател на консалтинг фирма Црвено Jade; за разлика од неговото време, на Г-дин Зелена, тој има одржа улоги како Заменик-извршен ДИРЕКТОР на медиумската компанија Модерните Времиња Група и извршен ДИРЕКТОР за Боксер ТВ Пристап.Меѓу точките на AGM дневен ред е предлог кој SEK 1.40 ($0.14) по акција се распредели на акционерите како дивиденда, од вкупно SEK 142,314,158, работат надвор на 5% од родот врз основа на затворање цена на SEK 26.28 по акција, во петокот.Минатиот месец, LeoVegas најави својот приход беше €87.1 m ($96m) за Q4 2019, а пораст од 3% од година на година; претходно овој месец, операторот пријавени на coronavirus појава има малку нарушување на неговото казино бизнис. се коцкање добивки оданочуваат во ct.