Nj state tax on gambling winnings

како да се применуваат казино исклучување

Swiftstake Технологии, услуги во реално време, маркетинг интелигенција и продажбата на решенија за продажба на мало спортски обложувања и лотарија сектори, има назначен Џон Андерсон, поранешниот извршен ДИРЕКТОР и тековни не-извршен директор на 888 Имоти на нивните одборот на директори.Да се биде на одборот на Swiftstake е само еден од капи Андерсон носи, тој е, исто така, не-извршен претседател на Веројатност (Гибралтар), претседател на Интерактивни Игри на Советот (МВК), заменик-претседателот на Гибралтар Обложување и Игри Асоцијација (GBGA), и не-Извршен Претседател на 10 Влог.Се очекува дека Андерсон ќе го користи своето искуство и експертиза за да даваат увид во игри сектор и да помогне да се вози на раст и насоката на Swiftstake.Андерсон го коментираше својата нова улога во ослободувањето велејќи: "Се запознав со Swiftstake Технологии претходно оваа година и веднаш се виде влијанието на нивните решенија ќе имаат на регулирани игри сектор.. nj state tax on gambling winnings.
Swiftstake ќе играат витална улога во овозможувањето на мало лотарија и обложување на операторите да ја зголеми истата-продавница за продажба и подобрување на задржување на клиенти кои се многу потребни, кога со оглед на растот на алтернативни дигитални канали...јас беше побарано да се приклучат на одбор на друштвото и немав двоумење – ова е една од највозбудливите учесници на регулирани игри сектор во некое време." Ли Nissim, комерцијален директор и велика БРИТАНИЈА, генерален директор на Swiftstake, исто така, се додава во порака: "Јован закажување на нашите одборот е вистински одобрување на пристап и стратегија, ние сме преземање на регулирани игри сектор." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre nj sports gambling tax revenue.