среќа црвено казино без депозит бонус кодови април 2021

изгради свој покер масата материјали

Италијанскиот Премиер Silvio Berlusconi мора да заборавивме дека тој бил политичар како тој се наметнува вршење на своите граници.За човек обвинети за неколку сексуални злосторства против жените и под-возраст на жените, ништо не може да биде полошо од соочува панел од три женски судии.Ако сте биле Berlusconi, ќе мора да размислуваат на поправи беше во, нема начин на еден човек среќа може да биде толку лошо.Но нема доказ за поставување тука, Судиите во Италија се доделени на случаи строго според rota.Така на фактот дека три женски судии ќе се одлучува за судбината на Премиерот Berlusconi е едноставно лоша среќа, или карма, во зависност од она што верувате.Во моето мислење, да имаат три женски судиите одлучува случај од оваа природа тешко претставува правда.Тоа е вид на како да има жири полн со поранешните жртви на сексуална злоупотреба, одлучи сексуална злоупотреба на судскиот процес среќа црвено казино без депозит бонус кодови април 2021.

Berlusconi се соочува со интензивна протести, половина милион луѓе демонстрираа против Berlusconi во одбрана на достоинството на италијански жените.Три женски судиите ќе седат на ова судење почнувајќи 6 април, но до тогаш, тоа најверојатно ќе биде мудар за Berlusconi да собере неговото лобирање моќ за да се добие еден човек на тој панел, или барем некој кој е најмалку се запознаени со bunga bunga страни.За човек кој еднаш отворено извика "ако повремено се случи да изгледа една убава девојка во лице, тоа е подобро да се допаѓа убави девојки отколку да се биде геј" единственото нешто полошо од три жени, судиите ќе бидат три геј мажи судии.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre изгради свој покер масата за полнење.