каде е најблиску казино да gaylord мичиген

blackjack strategy hit on soft 17

Шведската Игри Инспекторат, Spelinspektionen, најави оваа недела дека две компании се укори за прекршување на регулативи и упатства.И Повеќе Технолошки Група Ltd и Мулти Игри Group Ltd е кажано да преземе корективни активности врз основа на одредени прекршувања.Повеќе Технолошки Група Ltd За оваа компанија, Инспекторатот утврдил дека дел 17 од шведската Лотарија прописи и општи совети за игри одговорност е повредено.Компанијата е лого за депозит и граници на логирање време недостасуваше во најавени-out режим на веб и мобилни услуги на брендот.Повеќе Технолошки Група беше, исто така, се најде во кршење на деловите 7 и 8 на комерцијалните онлајн коцкање и обложување упатства.Во овој дел, компанијата не успеа да им обезбеди информации за контакт детали на својата насловна страница.Ова е прекршување на примателот на информации одговорност.Компанијата има коригира своите грешки и продолжува да понуди игри преку superlottoclub сајт.За Инспекторат, регулаторот не гледа логосот прашање, како едно од главните прекршокот, но тоа не е excusable и бара акција од страна на компанијата.Мулти Бренд Игри Нудат игри преку multilotto.com и multilotto.se, Мулти Бренд Игри Ltd, исто така, се укори од страна на Инспекторатот по проценка откри на компанијата беше во кршење на дел 17 од игри одговорност регулативи и упатства.Логоа за само-тестирање, заедно со најава време определба, како и ограничување на депозити се водат за исчезнати од веб и мобилни услуги страници.Сите овие детали, мора да се наоѓа на операторот страници, така што играчите можат да пристап на информации колку што е потребно.Регулаторот изјави дека Мулти Бренд Игри Ltd има преземено соодветни мерки за да се поправи ситуацијата.Поради повреда не е сериозна еден, компанијата беше само укори од страна на регулаторот каде е најблиску казино да gaylord мичиген. LeoVegas AB Казнети На прекор акции дојде само неколку месеци по регулаторот одлучи да парична казна LeoVegas AB $238,100 за некој клиент за длабинска анализа прекршување на протоколи поврзани со анти-перење пари прописи.По ред е издадена, LeoVegas најави дека планира да поднесе жалба на одлуката.Игри на операторот објавени во времето кога тоа беше постојано развивање на политики за одржување на усогласеност и имаше менуваат и ажурираат своите клиенти длабинска анализа рутини пред истражен од страна на регулаторот почна.Компанијата изјави понатаму дека секоја година, таа е подложен на ревизија и критика од страна на локалните претставници и надворешни ревизори.Согласноста е врвен приоритет на бренд и тој продолжува да се преземе акција за да се направат промени за да се задоволат барањата на регулаторот. каде е најблиску казино да hale мичиген.