вечера и криминал казино linz

змеј потрагата xi казино

Вторник, 27 јули 2016 година, Будимпешта – На номинации фаза за CEEGAwards2016 – Централна и Источна европа Игри Награди 2016 година е штотуку започна.Наградите имаат за цел да создадат независна, објективна и претставник награди настан кој признава значајни достигнувања во Централна и Источна европа во индустријата за игри.Наградите прослават игри компании кои се присутни во Централна и Источна Европски пазари, а се поделени во следниве категории: награди се предмет на 4 фази: На CEEGAwards ќе имаат мал судејќи панел, сепак повеќето од гласањето се врши онлајн, за да се утврди shortlist.Гласањето е приватни и доверливи.Судиите ќе бидат избрани на начин на кој тие имаат никаква врска со брендови тие се гласањето за.Да се направи процесот фер и транспарентен, ние ќе го одберете судиите по Shortlist е создадена.Победниците од секоја категорија ќе бидат избрани од страна на Индустријата и од страна на Судејќи Панел.Процесот ќе биде организирана во три чекор во процесот на идентификување на победниците од секоја категорија, а со тоа и да обезбеди дека резултатите се фер и независна.Можете да ги наведете на вашата компанија на следниот линк: https://ceegc.eu/ceegawards/ceegawards-2016-nominations/ да Бидат сигурни дека за да се спаси денот и да се обезбеди вашиот билет за CEEGC 2016 година во Будимпешта, кој ќе се одржи на 20 септември 2016 на Хилтон Westend Град Будимпешта Хотел со цел да се слушне свежи и најновите информации за igaming индустрија во Европа.На конференцијата се обезбедува ефикасен начин за запознавање на нови и можноста клиенти во специјални мрежи седница и да седнете ручек.Специјални извештаи и ексклузивни ажурирања ќе бидат дадени од страна на топ 20 јазик на индустријата и настан е ограничен на 150 делегати за да се зголеми ангажманот меѓу врсници.Билетите може да се купат во Рана Птица стапка на €200 до крајот на јули на следниот линк: https://ceegc.eu/2016/tickets/ Треба да имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате на +40 735 559 234 или по пошта на [email protected].За повеќе детали, ве молиме посетете ја официјалната веб-страница: www.ceegc.eu или книга влезници онлајн www.ceegc.eu/2016/tickets/ за добивање на најновата коцкање вести од Калвин Ayre вечера и криминал казино linz.