казино дворот во huentitan

легендите казино вклучена menu (мени) вторник

ames Spenceley (на сликата), претседател на Австралија-листата казино оператор Сребро Наследство Group Ltd, се повлекува надолу од позицијата, според четврток поднесување.Г-дин Spenceley, исто така, беше не-извршен директор на компанијата и неговата оставка е во сила веднаш, се вели во соопштението.n четврток, Сребро Наследство, исто така, најави оставка на Мајкл Bassett како не-извршен директор на компанијата казино дворот во huentitan. Г-дин Spenceley и Г-дин Bassett се повлекува надолу како директори со цел да се фокусира на други бизнис интереси и компанија благодарение на нив за нивната посветеност и напорите за време на нивниот directorships", рече Сребро Наследство во соопштението на Австралиската Хартии од вредност.р Spenceley беше именуван во Мај минатата година како не-извршен претседател и директор на Сребро Наследство.р Spenceley и лица поврзани со него беа во јуни оваа година, на рекорд како контролирање на circa 4.68% од друг Австралија-листата Азија регионални казино оператор, Donaco International Ltd.Инвеститорот беше вклучени во акцијата за реконструкција на одборот на Donaco, во која беа вклучени отстранување на таа компанија е основач и поранешен главен извршен директор.р Spenceley беше цитиран во времето од Австралиската Финансиски Преглед весник како вели излезот на Џои Лим Keong и неговиот брат од Donaco одбор е потребно "за да се случи за компанијата да се врати на инвеститорот види листи". казино ел пасо sunland парк.