што се покер раце

слободен пари казино без Депозит

На НАС комерцијални казино лоби група сака федералната влада да ја разјасни својата позиција на тоа дали игри оператори можат да ја прифатат марихуана пари на нивните табели и слотови.Во понеделникот, Американскиот Игри Асоцијација (АГА) напишал писмо до Секретар за Финансии Стивен Mnuchin како одговор на министерство за Финансии на Одделот за барање за коментари во врска со сојузните прописи со кои може да се "отстрани, измени или рационализација, со цел да се намали товарот" на индустријата.Меѓу прописите дека АГА би сакал да видам ревидирана е на прагот за казина да поднесе Валута Трансакција Извештаи (CTR).Тековната $10k прагот за кумулативни трансакции во текот на 24-часовен период била изречена во 1972 година, и АГА верува дека ова треба да се зголеми до $60k да се одрази на стапката на инфлација.На АГА вели тековната прагот е многу ниско, дека "ефикасно ја доловува трансакции на мала или никаква вредност за спроведување на законот", додека се напомене дека на казино индустријата датотеки околу 1 милион CTRs годишно, со секој CTR земајќи за "45 минути на напор" за да се компајлира.На АГА, исто така, сака да се насочат на поднесување на Сомнителна Активност Извештаи (SAR) за да се елиминира "детални фактички раскази" што казина обично обезбедуваат.На АГА забележува дека една четвртина од Сарс поднесена во 2016 година се вклучени клиенти кои постои сомневање дека се обидуваат да го одбегнат $10k известување прагот, но, сепак, feds ретко се продолжи прогонот врз основа на овие Сарс поради недостаток на докази за тоа дека овие средства доаѓаат од нелегални извори.ПЛЕСКАВИЦИ, ПЛЕСКАВИЦИ, СЕ ПОМИНЕ?На АГА, исто така, сака појаснување за тоа каде казина се вклопуваат во анти-марихуана политика е наведено од страна на министерство за Финансии на Одделот за Финансиски Криминал за Спроведување на Мрежа (FinCEN).Во 2014 година, FinCEN предупреди казино оператори дека тие не може да се свесно да прифати wagers од клиенти кои работеле во медицинската марихуана индустрија.На АГА тврди дека FinCEN е марихуана водство се појавува во режија на банки и други финансиски институции кои се занимаваат со корпоративни субјекти, додека казино покровители се само поединци.На АГА сака спецификите на казино оператори' обврски во подготовка на Сарс за поединци кои или да поседува или да работат за државата-лиценцирани марихуана поврзани бизниси.На АГА е тенџере проблем се зголеми повеќе акутна минатиот ноември, кога Невада гласачи одобрени рекреативни марихуана употреба во рамките на државните граници.Рекреативни тенџере продажба на државно-лиценцирани бизниси официјално започна во Невада на 30 јуни што се покер раце. FinCEN изјави дека неговата анти-марихуана став "е непроменета од страна на секоја држава закон кој legalizes марихуана поврзани со активност." Исто така, новиот Обвинител Џеф Сесии не е љубител на билка, и erstwhile претседателските spokeman Шон Spicer предложи во февруари дека новиот шериф е веројатно да корист "поголема спроведување" на сојузна тенџере забрани против тенџере-пријателски држави.Истакнати АГА членови со Невада присуство вклучуваат Лас Вегас Песоци, чиј сопственик Шелдон Adelson има активно кампања против државата на ниво на марихуана иницијативи.Во јуни, извршен ДИРЕКТОР на Massroots.com ("социјалната платформа за марихуана") се изјасниле дека се "трајно забранети" од коцкање во Дин Места својства, бидејќи казино е длабинска анализа имаше откри дека сајтот "потекнува својот приход од марихуана бизниси." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre со цел.