онлајн места со висока rtp

холивуд казино соби сент луис

Покер браќа Мет и Џејми Staples прифатени реквизит се обложуваат на минатата година, поставено од страна на Бил Perkins дека се соочуваат со предизвикот на дуото да се постигне истата тежина во рок од една година.Тоа требаше да биде ништо, но лесна задача, како Мет мери 134 и Jaime тежина 304 во времето.Постигнување на истата тежина беше виден како невозможност со шансите на одлуки и шансите беа поставени во 50-на-1. Сепак, браќата го извади го надвор, победа $150,000 во процесот кога тие се мери во 188.3 килограми на Март 25 онлајн места со висока rtp. Не долго после тоа, Крајната Пот Предизвик 2.0 беше објавен, и се чини дека не се случува многу добро за еден од браќата.Во најновиот предизвик, Мет и Jaime мора да има 9.9% масти, или помалку, кога тие се мери на 25 Март на следната година.Доколку тие победат, тие ќе ги собереш уште една кул $150,000. Сепак, не е повеќе во прашање за браќата со овој предизвик отколку што имаше со оригиналниот Крајната Пот Предизвик.Ако тие губат, тие мора да кашлица до $50,000 онлајн отвори со слободен врти. Оваа минатото понеделник, Jaime стави на ажурирање на YouTube, што укажува дека предизвик беше докажува дека се поголем предизвик отколку што се очекуваше.Тој рече дека во неговата vlog, "...Ние не сме во многу добра место во право сега.Имаме пет месеци лево за да се постигне влог и јас сум дефинитивно многу помалку здрав отколку што беше на крајот на залог..." Сликарството како една грозна слика за исходот на предизвикот не создава добри предуслови за браќата, или за некој што зеде едно парче од три-на-еден акција на која што и е се понудени од страна на шансите на одлуки.Мајк Vacanti, личен тренер, кој работеше со Стејплс покажува дека шансите се повеќе од веројатно сега 100-1 дека тие ќе стигнат до целта онлајн отвори со слободно регистрирај бонус. Staples понатаму покажува дека износот на притисок е значајна, како и.Тој појасни дека тој не е како што се занимаваат со личен неуспех, бидејќи на луѓето се занимаваат со подеми и падови, за цело време, но, наместо тоа, неуспехот на неговиот брат холивуд казино соби сент луис.

"[Мат] се случува да биде на кука да се плати половина од овој облог, има направено делото и не треба награда." Тој е, исто така, се занимава со допуштајќи одредување на оние кои го следеа и поддржани од него за време на предизвици.Тој тврди, "...Не само Мет, но заедница.Оние од вас кои се вкоренети мене на минатата година...јас се уште сакате да биде таа личност...дека може да биде инспирација за луѓето." Дури и ако тој не заврши предизвик и ја освои наградата, тој се уште е инспирација.Победник е некој кој се обидува и не се откажат и Jaime веќе покажа дека тој е победник.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre холивуд казино ресторани tunica ms.