работа казино yak

алкохолот има покер

Вкупно игри приходи се зголеми уште еднаш во Њу Џерси за месец септември, расте 8% од година на година да $303.5 м.Сепак, казино победи падна 3% од година на година, за да $224.5 m, при што значајно е влијанието на интернет игри и спортови wagering.Интернет игри победи се зголеми од 60% до $41.1 m, додека спортски wagering бруто приходи се зголемени за ист процент, да $37.9 м.За година-to-date, Њу Џерси е вкупно игри на приходите беше $2.58 bn преку септември, зголемување од 20%.Казино победа беше до 9% за 2019 досега, да $2.05 bn, додека интернет игри победа беше до 57% до $339m.Спортски wagering бруто приходи беше $190.6 m преку јануари до септември.Септември, исто така, го донесе во друга $26.6 m вкупно игри даноци за државата Њу Џерси.Сите податоци се објавени од страна на Њу Џерси Поделба на Игри за Спроведување на законот. работа казино yak.