како да додадете мемориски слотови

тајната на играта рулет

Во Непал, откако пред една недела денес издавање на три-дневна ултиматум вкупно пет наводно данок-defaulting казина и мини-казина, во сабота, а јавниот повик е издаден од страна на Одделот за Туризам во режија на казина, за да се плати или она што тие го должиме во рок од 35 дена или се соочуваат со правно дејство.На Катманду Пост известува дека милиони во неплатен годишен авторски права се имаат Casino Royale, се наоѓа во Хотелот Yak и Yeti и Radisson Хотелот е сместен Казино Рад, заедно со осум мини казина кои се, наводно, се наоѓа надвор од Катманду долина.Игри куќи имаат наводно биле прашани од страна на одделот за регулирање на неплатен годишен авторски права, заедно со дополнителни казни и такси.Одделот функционери, наводно, рече дека ако казина и мини-казина не успеваат да се "расчисти членарина, владата ќе преземе стерн акција против нив, како според законот." Додека владата одлучи во април 2014 година дека казина во кршење на Казино Регулатива 2013 требаше да се затвори и оние во стандардно на член на кралското семејство плаќања беа да ги загубат своите лиценци, горенаведените казина имаат остана отворен до сега благодарение на привремена наредба од Врховниот Суд.Казино Регулатива 2013 беше, наводно, обид од страна на владата на предметот своеволен казина, за да се построга контрола.Во согласност со оваа регулатива, со цел да се добие дозволата за казино, операторите се бара да се плати NR20 милиони долари (US$192,800) надоместокот заедно со годишен член на кралското семејство на NR30 милиони долари (US$289,200) во согласност со Финансиските Акт 2017-18 како да додадете мемориски слотови.

Дополнително, казина се бара да се плати половина на дозволата плаќање на потребниот годишен renewals.Како банкарска гаранција, казина, исто така, потребни се депозит на Туризмот Министерство износ еднаков на една година е член на кралското семејство надомест во рок од два месеци од новата фискална година.На Катманду Пост известува дека според Одделот за Туризам службеници, додека привремената наредби издадени од страна на Врховниот Суд им овозможи на казината и мини-казина да работат под 2013 регулатива, сепак, тие се уште се законски обврзани да плаќаат годишен член на кралското семејство на Финансиските Дело.Евиденција наводно покажуваат дека Casino Royale, управувана од страна на Surendra Bahadur Singh под Gilt Инвестиции, има, бидејќи времената цел е издаден од страна на Врховниот Суд на Март 28, 2016 година, бил водење бизнис според стариот правилник и покрај тоа што ја направи рати во износ до NR35.3 милиони долари (US$340,292) уште го должи милиони до владата, како што е соопштено од страна на Објавата.Според новинска агенција, Casino Royale допрва треба да се обнови својот оперативен лиценца.Комисијата, која вклучува претставници од Туризмот Министерството и Туризам Одделение, Канцеларија на Генералниот Ревизор и министерството за Внатрешни Приходи, наводно, била формирана со цел да се утврди точната сума на даноци и такси кои се должат на владата од страна на казина.Во моментов, шест од Непал е девет казина во моментов работат под Казино Регулатива 2013 година, според новинската агенција. како да го додадете материјал слотови во 3ds max.