како што велат тие рулет на англиски јазик

кога да се кандидира тоа два пати покер

PokerStars стана првиот онлајн покер оператор за да добие лиценца за претстојната Европска заедничка ликвидност шема по ARJEL поднесе лизга на хартија за да се РОЛНА Малта Ограничен, подружница на Рационално Група како што велат тие рулет на англиски јазик.
PokerStars – пламен на!Најголемата онлајн покер оператор оваа страна на завршен Рубикова Коцка дека седи со гордост на овој биро јас сум pinching е првиот успешно да се обезбеди лиценца за работа во Европа, е предложен онлајн покер ликвидност шема.Шефот на француската игри регулаторот Autorité de Régulation des Jeux En Ligne (ARJEL), Чарлс Coppolani, whizzed лиценца преку неговиот 1945 година Lillian Роуз, dabbed некои мастило, и voila.Тоа не е изненадување како што се вели слот машина на англиски јазик. PokerStars е не само онлајн покер лидер на пазарот.Тие се единствениот оператор со кампови во секој partaking земјата.Лиценца оди на РОЛНА Малта Ограничен, подружница на Рационално Група, на лице зад сцената што се грижи за ден-за-ден работи на PokerStars.fr.Само одредбите кои се за игри регулатори во Франција, Италија, Португалија и Шпанија да го одобри софтвер промени PokerStars ќе го направи.Има согласност да нуди игри на луѓе во рамките на границите на соодветните земји, и Ѕвездите ќе треба да ги информира ARJEL на идните промени кои PokerStars прави за својот софтвер во областите на погодени се справи.Ајде, Се Движи Имаше време кога онлајн покер е отворен пазар со играчи кои се натпреваруваат на глобално ниво.Онлајн покер соби може да биде домаќин на поголеми настани со поголема награда базени.Имаше многу риби.Тоа е полесно да се биде професионалец.Животот е добар.Потоа сè се променило.Имавме Црн петок.Владата на САД прогонувани онлајн покер играчи Глад Игра стил.Франција, Италија, Шпанија и Португалија мислев дека тоа би било мудро да ги затвори границите, и одеднаш ти се потребни риболов лиценца во четири основни покер места на планетата.Во јули, по притаен деменција, дојде до прекин, и главите почна гледаме смисла во четири земји, беше постигнат договор за заедничка ликвидност шема на бои кога стана јасно дека актуелните аранжмани направи како многу смисла, како брајова на Krypton.Оригиналната визија е да имаат завршено на црвена лента од страна на крајот на годината.Најновата прогноза е рано 2018 како што велат тие покер лицето на англиски јазик.
Минатата недела, шпански игри регулаторот Dirección General de Ordenación del Juego (DGOJ) отвори процесот на апликација од нивниот крај на нештата.Покер Индустрија ПРО беа предвидени десет онлајн покер соби во микс.Смрдлива turd во сето ова е Италија.Немало известување напред интензитет од италијански на Демократската Партија на Сенаторот, за надворешни работи франко Mirabelli, тврди дека дели онлајн покер платформа ќе ги охрабри луѓето кои гледаат премногу Netflix да започне перење на пари помеѓу четирите земји.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога да се кандидира тоа два пати покер.