фин е златна таверна слот преглед

како да се пука craps

Италијанскиот Парламент помина предлогот за забрана на коцкање рекламирање со 155 гласови во корист и 125 гласови против на 7 август.Во рамките на оваа нова регулатива ќе бидат нелегални за рекламирање на коцкање производи и услуги на интернет, радио и ТВ.Спортски спонзорства и со коцкање компании, исто така, ќе биде забранета.Сепак, државата се кандидира националната лотарија ќе бидат ослободени од оваа забрана.На коцкање рекламирање забраната е дел од Заменик-Премиер и лидер на Популистички 5 Ѕвезда движење, Луиџи Ди Maio на "Достоинство Декрет", која првпат беше предложена назад во јуни.По гласањето, Ди Maio рече: "Ова е прв уредба за неколку децении, кои нели биле диктирани од лобисти и постојат интереси.Конечно обичните луѓе се добијат точка."Забраната ќе стапи на сила на 1 јануари 2019 фин е златна таверна слот преглед. Сепак, компании вклучени во договори и договори, кои работат во текот на овој датум ќе се даде до 30 јуни 2019 да ги исполни нив.Минатиот месец Ди Maio изјави италијанскиот медиум, Il Fatto Quotidiano, што било рекламирање се договори со кои се промовира коцкање влезе во "помеѓу одобрување на Достоинство Одлука во Советот на Министри и нејзиното објавување нема да биде важечка."Ова претставува проблем за компаниите како Betway кои влегле три години спонзорство договор со Серијата клуб КАКО Роми минатиот месец првите 2 ram меморија слотови не работи. Google и Facebook, исто така, направи промени да се усогласат со коцкање рекламирање забрана минатиот месец.Сепак, во тоа, ова е дозволено без оператори да се појави на врвот на Google пребарувач резултати кои имаат потенцијал сериозно да наштети на проблемот коцкари.Тоа е веројатно дека операторите ќе се движат во странство да се обиде и да се компензира влијанието ова ќе мора на бизнис. фин и swirly спин слот преглед.