Pezzi ди ricambio по епа покер

lenovo l340 gaming ram slot

arlier овој месец фирма потврди во Хонг Конг Берза, што имаше и реоткупуваат 6,536,000 акции од пазарот на 30 септември, по цени помеѓу HKD2.87 и HKD2.90 по акција.На откуп вежба е дел од компанијата споделување на repurchase план, тоа го рече во вторникот pezzi ди ricambio по епа покер.

Овластување на споделување на repurchase план се одразува на одборот на директори и на раководниот тим на доверба во Рајот не е долгорочна стратегија и перспективи за раст, како и нејзината заложба за стратешки инвестира во развој можности и враќање на капиталот на инвеститорите," Џеј Чун, претседател и генерален директор на Рајот Забава, се вели во поднесување.р Чун, главен акционер на Рајот Забава, имал лично купени вкупно 1,140,000 акции од пазарот во текот на септември "на просечна цена од околу HKD3.39 по акција", според претходниот поднесување.ollowing трансакцијата, Г-дин Чун одржа 630,836,720 акции во Рајот како на септември 30, претставувајќи околу 59.29 проценти од својата издадени од акционерски капитал. lenovo ip 320 ram slots.