кога да се бутам сите во покер

russell hobbs chester долго слот toaster

Меѓународни Игра Технологија САЛАДИН (IGT) има својата прогноза за третиот и четвртиот квартал се намали од страна на брокерски Унија Игри.И покрај повлекување, кој се очекува поради бавниот раст на приходите во тековната половина, Унија Игри покажува дека слот машина производител се уште е "купи." Унија Игри издаде својот ажурирање на минатиот петок.Таа вели дека тоа ја намали третата четвртина прогноза за IGT е EBITDA (заработка пред камати, даноци, амортизација) од $436.4 million to $406.8 милиони евра.Покрај тоа, четвртата четвртина перформанси се очекува да се откажат од $463.7 million to $454.7 милиони евра.Целосната-годишната прогноза за компанија претходно беше помеѓу $1.7-$1.78 милијарди долари.Со ажурирани забелешка, Унија Игри очекува годишните EBITDA да биде околу $1.74 милијарди долари, па тоа се уште е во согласност со претходните прогнози.Џон Декрет, аналитичар со Унијата Игри, што е објаснето во белешката, "Дури и со пониски оценки и помалку неповолни целна множители, можеме да видиме повеќе од 20 проценти главата во акции.Ние се согласуваме секторот внимателност на rerating по одржувањето на рекорд-висока проценките за неколку месеци, но ние веруваме нишалото нишаше премногу далеку во друга насока.Акции на IGT во моментов се тргување на околу 6.5 пати нашите 2018 EBITDA проценка на US$1.74 милијарди долари." Компанијата е EBITDA за 2019 беше readjusted, како и.Со оглед на тоа претходно беше предвиден да биде $1.78 милијарди долари, сега се наоѓа на $1.77 милијарди долари.Една од главните impetuses за ажурирање беше промената во коцкање политики во Италија, кој е наречен прекин на сите рекламирање на коцкање операции и е поставена да се зголеми даноците платени за гејмерски машини.Има исто така е на пазарот на корекција кои под влијание на ажурирање.Според Унија Игри, "Многу од rerating започна во Макао и Лас Вегас и trickled надолу за да регионални игри и добавувачи.Додека [Лас Вегас] Лента е релативно мал дел од целокупното слот индустрија, своето здравје (заедно со Макао) не ги диктира перформанси и инвестициските одлуки на некои од најголемите потрошувачи во оваа индустрија." За вториот квартал на годината, IGT пријавени оперативни приходи од околу $209 милиони денари.Тоа е зголемување од 8.9% во текот на истиот период минатата година.Компанијата е EBITDA исто така подобрена, зголемувањето 4.2% од година на година да $441.8 милиони евра.За вториот квартал на 2017, на EBITDA беше $423.7 million кога да се бутам сите во покер. Net приходи за вториот квартал беше во право во $57 милиони евра.Ова дојде по 1.5% пад на нето приходи, што е околу $1.2 милијарди долари.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога да се бутам во покер.