казино романија бонус fara depozit

коцкање лигата на шампионите на легендите

Друга значајна стекнување на услуги простор е објавена оваа недела, како посебна цел стекнување на компанијата Хидра Индустрии Стекнување Корп е да купите 65% учество во Инспириран Игри Група за £200m.Вредноста на трансакцијата вклучува Инспириран е долг и Macquarie Капитал ќе учествуваат-фонд на договор за мелодија на £15 милиони, во прилог на Хидра е готово во доверба, околу £60m.Мнозинскиот дел во Инспириран ќе се купи од фондови управувани од страна Vitruvian Партнери, приватната фирма кој исто така е поранешен сопственик на услуги OpenBet, продаваат на NYX Игри Група за £270m во Мај, и Vitruvian ќе го задржи на чекање на останатите 35% удел во бизнисот казино романија бонус fara depozit. Vitruvian купи Инспириран за £74.4 m во 2010 година, иако Инспириран основач Лука Alvarez остана со друштвото и во моментов е извршен ДИРЕКТОР.Ова доаѓа откако тоа беше откриено во средата дека Playtech има купи 90% учество во BGT за €138m.Една работа дека е тешко да пропуштите кога гледа во договорот е линк со Научни Игри.Хидра извршен ДИРЕКТОР Lorne Weil е поранешен Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Научна Игри, каде што работеше во две магии, прво од 1992 до 2008 година и второ од 2010 до 2013 година, додека Хидра CFO Џорџ Peng е поранешен вработен на Highpoint Соработници, кој работел како консултант на Научни Игри.Марти Schloss, Хидра е генерален застапник и секретар, служел во иста позиција за Научни Игри за 13 години казино ролери лизгалиштето либан pa.
Weil ќе биде Извршен Претседател на Инспирирана по трансакција и Alvarez ќе продолжи како извршен ДИРЕКТОР.Договорот се очекува да заврши во октомври.Филип Russmeyer, а Virtuvian партнер, рече: "Ние се ужива силна и продуктивна соработка со управниот тим на Инспирирана и се наоѓам задоволство да ја поддржи оваа трансакција, со што ќе се олесни пристапот до пазарите на капитал и поддршка на компанијата во продолжение се изгради-надвор од својата пазар-водечки позиции." Инспириран е палета на производи вклучува Б2 и Б3 гејмерски машини во велика БРИТАНИЈА, видео лотарија терминали, virtuals и казино табела игри.Компанијата приходите се очекува да биде £82.5 m за својата фискалната година завршува во септември. казино ролери лизгалиштето либан pa.