казино партија вработи голд коуст

покер лице јахта монако сопственикот

На наддавање војна може можна со најновите понуди од Пацифик Конзорциум за купување Tatts Group Ltd – Австралиски врз основа лотарија и обложување на компанијата.Во 2016 година, приватната група понуди откупот која се вреднува акции на Tatts Група во$3.40 дел; заедно со купување на акции во spinoff компанија за$1 за споделување ставање на вкупната понуда на$7.3 милијарди долари (5.3 милијарди ДОЛАРИ).Во времето, Tatts Група смета дека оваа понуда инфериорни во однос на еден веќе на маса со Tabcorp.Предложениот спојување со друга Австралиска врз основа на вложување облека – Tabcorp, вреди$11.3 милијарди долари би ги направи најголемите wagering компанија во Австралија, и една од најголемите во светот.Во надеж дека на материи за тенџере, Пацифик Конзорциумот; состои од неколку инвестициски фирми Морган Стенли и KKR & Ко.неодамна понудени сите парични обид што го направи Tatts одборот на директори ги ревидираат и нуди и ја вршат својата "длабинска Анализа." Додека еден акционер го изрази своето мислење дека ова е почеток на наддавање војна; Tatts одборот на директори продолжи да се потпреме кон оригиналната понуда од Tabcorp.Почнувајќи од сега, нов предлог е само тоа казино партија вработи голд коуст. .предлог, и не влијае на работењето или акции на Tatts Група.Во изјавата објавена во одговор на новиот предлог, Tatts имав да кажам казино лица експерти луисвил луисвил кентаки. "Во тоа време, акционерите не треба да преземе било каква акција во одговор на ревидираната предлог индикативна и не треба да се претпостави дека ревидираната предлог индикативна ќе резултира во една понуда или трансакцијата," казино партија вработи во близина на мене.