големи победи на слот машини велика британија

е казино во marquette мичиген се отвори

MGM Места Меѓународни ќе се зголеми јавната понуда на високи белешки од 500 милиони долари за да $750 милиони евра за да се подобри неговата ликвидност во текот на coronavirus пандемија.Во проспектот поднесен четврток со Комисијата за Хартии од вредност, Лас Вегас-базирана компанија рече дека тоа е "upsized" својата главнина на 6.75 проценти високи белешки поради 2025 во par.Понудата се очекува да се затвори Мај 4 големи победи на слот машини велика британија. Компанијата има намера да се користи на нето-приход од придонес на белешките за општи корпоративни цели.На поднесување рече дека компанијата може да се инвестира нето приходите во краток рок, каматоносни сметки, хартии од вредност или слични инвестиции.Порано во текот на денот, MGM нуди преглед на првата четвртина приходи, оценката на 29 проценти пад на нето приходите, вклучувајќи 21 отсто пад за својата Лента својства.Компанијата го затвори операции на национално ниво во средината на Март и кај мака за 15 дена во февруари.Дојче Банка игри аналитичар Карло Santarelli кажано инвеститори во крајот на Март дека MGM би можеле да издржат "околу 10-месечно затворање на своите домашни средства пред да мора да се прибегне кон дополнителни извори на ликвидност." Зголемената јавна понуда се очекува да се обезбеди поголема перница за компанијата, која во моментов се губи околу $270 милиони евра за секој месец на своите места да останат затворени. е казино во метрополис илиноис отвори.