Meu слот за мемориска nao работи

какви се вашите шанси на слотови

Интересни се преземат од страна на оваа Лас Вегас Неделно писател на Стив Wynn е многу публицитет предлог/закана да се движи неговата компанија е седиштето на Макао.Според Стив Friess, потенцијал потег исток не е затоа што Macau е надлежност која носи Дин акционерите најмногу профит, туку затоа што Претседателот Обама не е задолжен во текот таму.Лично, ние се најдат на овој поим малку сомнеж, но ние ќе се преиспита својата позиција ако Дин одеднаш најавува ново одморалиште казино име Дин Palin.Што можеме да кажеме?После векови на бели мажи нарезници над Индијански племиња, овој вид на кармично корекција беше одамна.На Chippewa Индискиот бенд во северна Висконсин има добиено окружниот суд дозвола да одиме подалеку од $50 МЕТРИ долг се должи на приватната фирма.Племето користеле $50M обврзници од Saybrook Капитал ДОО за финансирање на изградба на казино и не успеа надвор од државата игри проект, но бендот одлучи за тоа не треба да се направи добро на $782K месечни отплати бидејќи се справи никогаш не биле одобрени од страна на Националниот Индиски Игри Комисија.Додека сме во никој случај condoning на Chippewas да се вратам на својот збор, приватната момчиња треба да се направи својата домашна задача, со цел целосно да се разбере на законските одговорности на договор тие беа на посредување.Или можеби тие мислеле дека тие се уште живеат во деновите кога белиот човек може да се купи Менхетен од Индијците за $24 meu слот за мемориска nao работи.

Претпоставувам не.Но, може да се купи вредни живот лекција за, не знам, $50 МЕТРИ. стави billard sur рулет.