казино во mn со пливаат до бар

она што го замени stardust казино

Во Чилеански регионот на Био-Био веднаш, Nuble е еден од четирите провинции што е предложен како сајт за казино страна на Аргентинскиот-шпански Boldt-Peralada група.Групата се обиде три пати да имаат свои казино игри предлог одобрени и се собориле еден трет пат од страна на Регионалниот Совет на Био Био порано минатата недела.Судот поништена претходната две гласачки ливчиња на кои се принудени на совет да се гласа повторно.Компанијата има опција да поднесе жалба на одлуката, по неговиот адвокат, Рикардо Abdala не се отфрли ќе се вратам да ја оспори одлука со апелационен Суд во Консепсион.Доколку бидат прифатени, процесот може да се движат на четвртото гласање.Проектот добиени 19 гласови против, со овие членовите на советот покажува поддршка за ривал проектот, Марина del Sol, операторот со седиште во Чиле и Канада.28 директори гласаа со 19 против шпански Аргентинецот проект, 6 во корист на проектот и тројца воздржани.Шпанската-Аргентинецот проектот адвокат, Abdala изјави дека тој верува дека пратениците уште еднаш се пресели напред надвор од нивните овластувања, како што тие се дефинирани во рамките на игри право на Чиле.Назад во 2014 година, во текот на месец јули, судот се стави на тендерската постапка на чекање по Boldt-Peralada поднел жалба со локалниот суд.На поднесување тврди дека Регионалната Влада отишле надвор од нивната надлежност, кога тие се доделува 0 поени на својот проект и го даде 300 поени да Марина del Sol.На адвокатите за Boldt-Peralada беа успех во текот на оваа поднесување, да биде во можност да докаже дека советници треба да се фокусираат на нивните гласање на одредени точки кои се однесуваат на дестинација на проектот и како тој ќе се вклопи во регионалната стратегија, наместо да се фокусира на специфични технички точки од проектот.Со најновите глас, Abdala изјави дека тие се надеваше, по сите рекорди што беа полагам дека Регионалната Влада ќе се разбере како глас да се одвива.Сепак, по гласањето, Abdala изјави тој има заклучено дека не постојат гаранции за непристрасност.Во одговор, Никола Imschenetzky, Претседателот на Марина del Sol, изјави дека Регионалниот Совет гласаше во согласност со законот и да се гласа, на начин на кој останува во согласност со Чилеански Игри Одбор за Контрола упатства.Регионалниот Совет резултати сега ќе бидат испратени до Градоначалникот Rodrigo Diaz и ВСС.Наодите на ВСС ќе биде претставен на Резолуцијата на Советот за разгледување. казино во mn со пливаат до бар.